*Nettavisen* Sport.

Nå skal vi tjene penger på Reading

Foto: Getty Images / All Over Press

Til strålende odds er det all grunn til å angripe Reading hjemme mot West Bromwich lørdag.

12.01.13 09:37

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Hva skjer med Chelsea?
Oddstips 1: Bolton blir en slager
V75 Leangen: Du kan vinne 28 millioner
V5 Leangen: Vi serverer en herlig V5-banker
Premier League: Skaderapport

Odds og tipping: Årsregnskap 2012

Lørdagens langoddsprogram er naturligvis fullspekket med objekter og det spilles ligafotball over hele Europa, men hovedtyngden av spilleobjekter er selvsagt hentet fra England. Frankrike starter opp igjen etter juleferien og det er også både svensk ishockey og mye vintersport på programmet.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Burnley - Crystal Palace B 2,40
Bookmakerne vil fortsatt ikke innse at Crystal Palace er et topplag denne sesongen og heller ikke her blir Palace favoritt. Juleperioden ble brukbar for Burnley som hadde 2-1-1 på fire kamper da. Er på 12. plass med 36 poeng, men har kun fire poeng opp til Watford på playoff. Sist helg ble det exit i FA-cupen etter 0-1 tap borte for Barnsley. Hjemme på Turf Moor står laget med 6-4-3. Scoringsmaskinen Charlie Austin rekker ikke denne kampen heller, mens spisskollega Martin Paterson er høyst usikker. Brian Stock (m) er suspendert. Crystal Palace slo som ventet Wolverhampton i siste seriekamp 1. nyttårsdag og holder en sterk 3. plass på tabellen med 47 poeng, kun to poeng bak Hull på direkte opprykksplass. Bunnsolide 8-4-1 hjemme i London, mer menneskelige 5-4-4 på reise. Holdt Premier League-laget Stoke til 0-0 i hjemmemøtet i FA-cupen sist helg. 2-5-1 på de åtte siste, forteller at formen muligens var bedre tidligere i høst. Likevel Burnley mangler trolig sine tre beste spillere og da er det selvsagt borteseieren som skal spilles her, 2,40 er et fint langskudd i denne kampen.

Island - Russland B 2,45
Håndball-VM for menn som innledes i Spania i dag. Lagene er ranket som nummer fem og nummer elleve i følge bookmakerne før mesterskapet. Våre venner i vest (Island) kommer til VM uten fire store profiler (Atlason, Petterson, Ingimundarsson og Stefansson) og er egentlig et stort spørsmålstegn før mesterskapet. Russland har gjennomført et generasjosskifte og er vanskelig å plassere i øyeblikket. Men sett i forhold til oddsen må dette være basert på gamle meritter. Det skal være klar verdi i russisk seier i kveld og da er 2,45 et svært spennende langskudd.

Dagens vintersport
Ole Einar Bjørndalen - Tarjei Bø B 1,85
Skiskyting verdenscup Ruhpolding. Det har gått opp og ned for Ole Einar denne sesongen og spesielt farten i sisterunden har gitt grunn til uro. Tarjei Bø var endelig tilbake sist helg i Oberhof og gikk vel helt på det jevne der. På onsdagens stafett her i Ruhpolding var det en betydelig freshere Tarjei Bø vi fikk se. Vi synes denne duellen burde vært even og siden Ole Einar er satt til favoritt, synes vi det er spennende med et spill på stryningen her til 1,85 i odds.

Dagens avslag
Cardiff - Ipswich H 1,50
Til tross for makeløse 12-0-1 på hjemmebane, må vi advare for denne kampen. Ipswich har pene 3-1-2 på sine seks siste seriekamper, og er stort sett i stand til å lå alle. Selv om Cardiff er i knallform og har 9-1-1 på de elleve siste seriekampene, er og blir 1,50 i odds for lavt. Ikke minst når de fire siste tilsvarende møtene i Wales har endt med tre seire til Ipswich og en poengdeling.

Nettavisens lesere vant 174.000 kroner torsdag på våre V65-tips fra Sverige. Lørdag er det jackpot i V75 og 3,7 millioner ekstra i sjuerpotten. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under.

HTML EMBED

Dagens spill
Når lag som Cardiff, Everton og Hull tilbys til smått håpløse 1,50 i odds i fotballens hjemland er det bare å la slike passere når vi snakker om oddspill. Når bunnlagene Peterborough (1-0 seier borte mot Cardiff) og jumbo Queens Park Rangers (1-0 borte mot Chelsea) nylig har sjokket til smellfeit odds, er det bare å se forbi slike oddser. Det blir ikke butikk av å gå på denne typen lavoddsere. Så vi gjør tvertom og angriper en høyoddser.

Reading - West Bromwich
Vi hadde god tro på Reading i hjemmemøtet med West Ham i romjulen og Reading innfridde med 1-0 seier. 1. nyttårsdag ble det for tøft borte mot Tottenham (tap 1-3) og Reading har fortsatt fem poeng opp til sikker plass når serien er halvspilt. Men det er altså 63 poeng til som skal deles ut, så håpløst er det ikke. Sist helg ble Crawley greit eliminert i FA-cupen (seier 3-1 borte). 2-5-3 er tallene på hjemmebane. Nysignerte Daniel Carrico og Hope Akpan er begge aktuelle for startplass for Reading lørdag.

West Bromwich var oppe og yppet seg blant topp seks for måned siden, men desember har vært en svak måned. 2-1-5 er fasiten på de åtte siste seriekampene, og West Bromwich er nå på 7. plass med 33 poeng, kun ett poeng bak Arsenal f.eks. Har ikke sin store styrke på bortebane (3-2-5). Viktige Youssouf Mulumbu er opptatt med Afrikamesterskapet og flere andre spillere er usikre. Zoltan Gera er skadet.

Når vi lanserer oddstips handler det naturligvis om oddsene vi tilbys. Vi kan ikke begripe at West Bromwich er satt til ganske klar favoritt her og da må vi angripe Reading. Reading er i bedring og her er det en ypperlig mulighet til en ny trepoenger mot et nedadgående West Bromwich. Til svært pene 2,70 i odds, var vi aldri i tvil denne lørdagen. Reading spilles.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 52 Reading - West Bromwich 2,70 3,05 2,20
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag