Gå til sidens hovedinnhold

Nå slår Cardiff tilbake

Ligacupfinalen mot Liverpool har kostet for Cardiff. Søndag tror vi laget er tilbake på vinnersporet. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Uniteds overmenn får stryk

Tippetips: Liverpool vil ha mer Wembley
Dobbel V5 Klosterskogen: En banker av jern

Søndagens langoddsprogram består av 94 spilleobjekter og vi har en herlig søndag foran oss. Det er ti dueller fra de ulike verdenscupøvelsene på søndagens program. Liverpool skal i aksjon i FA-cupen og i Tyskland er det prestisjeoppgjør mellom Ståle Solbakken og Moa. I Italia og Spania spilles det en rekke interessante kamper og ellers er det ymse europeisk fotball.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

I anledning at vi teller ned til Tippeliga-start inviterer vi deg til en konkurranse hvor du både kan vinne verdens beste mobiltelefon og en haug med Flax-lodd. Vi trekker ute en vinner som får en Samsung Galaxy Note, kalt verdens beste mobiltelefon av amobil, og 10 Flax-lodd. I tillegg trekker vi ut ytterlige 9 vinnere som også får 10 Flax-lodd.

Konkurransen
I 1991 fikk den øverste divisjonen i Norge navnet Tippeligaen, hvem vant den første sesongen?

A Rosenborg
B Vålerenga
C Viking

For å svare sender du ntkonk + bokstav på sms til 2242 (eksempelvis ntkonk A). Returmeldingen koster 1 krone. Mobilnummeret ditt vil kun bli brukt til å kontakte deg hvis du vinner en av premiene. Konkurransen går fram til 31. mars.

Dagens langskudd
Mallorca - Atletico Madrid 2,65
Hjemmelaget gjorde en strålende bortematch mot Valencia sist helg. Lå under 0-2 til pause, men kom tilbake og berget ett poeng (2-2). Formen er ellers bra med 3-2-3 på de åtte siste seriekampene. Sju poeng på de tre siste hjemmekampene, og svært uheldige som røk 1-2 mot Real Madrid i den fjerde siste hjemmekampen. Har seks poeng ned til nedrykksstreken. Atletico Madrid slo et meget svekket Granada hjemme sist helg og har fine 4-5-1 etter nyttår. Tre strake poengdelinger på bortebane, og har ikke bedre enn 2-5-6 på fremmed gress totalt. Det står 3-1-1 på de fem siste tilsvarende. Vi synes hjemmeoddsen er meget spennende her og 2,65 på at Mallorca vnner mot et tøft matchet Atletico Madrid er et flott drag.

Dagens avslag
FC Twente - Feyenoord 1,45
PSV Eindhoven - Heerenveen 1,35
HVordan skal man forsvare spill på hjemmelagene til slik håpløs odds? Både Twente og PSV møter klart kvalifisert motstand i ettermiddag og likevel er favorittoddsen på grensen tll det latterlige. Her er det bare å styre unna, eventuelt jakte skrellen. Slike favorittoddser er bare å hoppe bukk over.

Dagens spill
Cardiff - Burnley
Med svake 2-2-5 på de ni siste seriekampene er Cardiff falt til niendeplass i Championship, men det er kun to poeng opp til Birmingham på fjerdeplass, så med seier i ettermiddag vil Cardiff faktisk avansere fem plasser på tabellen og være tilbake på playoff. Det er ingen tvil om at fokuset rundt ligacupfinalen har vært negativt for Cardiff i seriespillet. Det er likevel skuffende at laget har svake 1-1-2 etter at ligacupfinalen var spilt og tirsdag ble det leie 0-3 hjemme mot Hull. Tallene hjemme i Wales er fortsatt gode 10-2-5.

Enda svakere form er det på Burnley som med kun ett poeng på de fire siste seriekampene trolig har spilt seg ut av kampen om playoff. Med elleve seriekamper igjen har Burnley elleve poeng opp til Middlesbrough som i øyeblikket innehar den viktige sjetteplassen. Burnley er helt nede på 14. plass og må samtidig passere sju lag for å nå playoff. Det ser veldig tøft ut. Snodige 8-0-9 på bortebane.

Spissen Rudy Gestede rekker heller ikke denne kampen for hjemmelaget, mens Jay Rodriquez er usikker for bortelaget. Burnley kan imidlertid glede seg over at Junior Stanislas er tilbake. Det står faktisk 7-1-0 på de åtte siste tilsvarende og vi har svært god tro på at hjemmelaget vinner denne kampen.Oddsen for hjemmeseier er 1,80 og kan spilles som singel, men vi velger å kombinere.

Udinese - Napoli
Udinese ble torsdag slått ut av Europa League til tross for at det ble 2-1 hjemme mot Alkmaar. Spilte langt over en omgang med en mann mer i den kampen, med toppet mannskap. Da var det svært skuffende at laget ikke klarte bedre. Sist helg ble det 0-1 borte for tabelljumbo Novara og formen er altså høyst diskutabel for tiden. Med femteplass og 46 poeng er det likevel bare to poeng opp til Lazio op den gjeve tredjeplassen (CL-kvalik). Råsterke 10-3-1 på hjemmebane.

Voldsom skuffelse også for Napoli denne uken da laget røk ut mot Chelsea etter ekstraomganger. I serien har laget prestert bra med fem strake trepoengere. Har som Udinese 46 poeng og er altså for fullt med i kampen om tredjeplassen. 5-5-3 er bra tall på bortebane. Mon tro om ikke Napoli er veldig preget av onsdagens skuffende exit fra Champions League.

Udinese ser ut til å stille sitt sterkeste mannskap (minus de som har vært skadet lenge), mens Napoli stiller uten både Lavezzi og Hamsik, mens midtbanesliteren MAggio er skadet. Udinese har vunnet de to siste tilsvarende med 3-1, og med de siste opplysningene om NApolis mannskap i kveld trår vi til på hjemmeseieren her. Oddsen for hjemmeseier er 2,45 og kombinere altså med seier til Cardiff.

Vi får da en dobbel til spreke 4,41 i odds og vår innsats som vanlig kr 100.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 52 Cardiff - Burnley 1,80 3,05 3,40
Kamp 89 Udinese - Napoli 2,45 2,80 2,45
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill