*Nettavisen* Sport.

Nå smeller det

Foto: (Hesteguiden.com)

Det er mildt sagt en vrien V65-omgang på Jarlsberg fredag og vi spår stor utbetaling.

Vi går inn i nok en begivenhetsrik helg med Copenhagen Cup på Charlottenlund søndag som det store høydepunktet. Danskenes hovedbane byr på V75 søndag og vår allestedsnærverende travekspert Espen Edvardsen reiser til København allerede fredag morgen og sammen med vår danske travekspert Carsten Rabjerg kommer de to til å servere feiende ferske V75-tips søndag. Før den tid er det V4 på Färjestad fredag ettermiddag, mens vi til kvelden kan spille både V65 til Jarlsberg og V64 til Østersund.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Jarlsberg er altså vertskap for fredagens V65 og det er ualminnelig åpne løp denne fredagskvelden. Vår hovedbanker er ingen overraskelse, men selv om denne vinner er det nesten garantert at det blir høy utbetaling. Søndag for snaue to uker siden fikk vi se en strålende opplagt Argr G, og selv fra åttendespor bak bilen, mener vi dette er omgangens sikreste V65-banker.

Makeløse 23.2/1609 meter autostart landet 8 Argr G. på i sitt seiersløp på Sørlandet og hesten gikk over mål slik vi aldri har sett hesten før. Han er lynrask fra start denne hesten og vi er ganske sikre på at Kristian Malmin sitter i føringen ut av den første svingen. Selv om hesten møter litt bedre motstand enn i seiersløpet på Sørlandet mener vi dette er kveldens sikreste vinner og bankerspiller i V65-3.
Rangering V65-3: A: 8 B: 3-5 C: 1-2-10-4-11-6-7 D: 9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Vidåpent hoppeløp innleder V65-spillet fredag der vi setter 6 Viva Celine først.Mest av alt fordi vi tror Eirik Høitomt sender hoppa til tet og det ikke er så lett å få øye på hvem som skal trykke opp farten underveis. Hoppa er imidlertid variabel i stridsmoralen og slett ingen sikker vinner.

9 Rosmarie taklet ikke svingene på KLosterskogen i norgesdebuten for Lars Magne Søvik, men basert på hestens prestasjoner i Sverige skal dette være ei bra hoppe. Kanskje det er så enkelt at Vidar Hop sitter bak den beste hesten? 7 Safe Bourbon holdt flott fra dødens sist og fra springspor kan hoppa få en fin posisjon direkte.

3 Vangus G.T. kan mye bedre enn vist, mens 10 Wara Laylock r omgitt av middels treningsrapporter og da setter vi Johnsen-hoppa litt ned på rangeringen. Fem hester hever seg litt over mengden i V65-1.
Rangering V65-1: A: 6 B: 9-7-3-10 C: 4-2-5-8-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Enda mer åpent i V65-2 og her er det mange vinnerkandidater. Vi setter 1 Boggymaker først fra et fint startspor. Fireåringen har ikke fått fullklaff hittil i år, men har varslet form på slutten og fredag kan det være dags.

Til tet stikker trolig 4 Red Filly som allerede har vunnet to sprintløp på netttopp Jarlsberg i år. Men Glittum-hoppa har vært svak i sine to siste løp og det gjør oss en smule usikker. 7 War Cry Hanover debuterer i regi Frode Hamre, med helt greie treningsrapporter i ryggen. Løpets naturlige outsider.

Raske 9 Logical Fantasy, formsterke 3 C.C. Queen Weber, grunnkapable 6 Royal Chocolate, luringen 11 Global Open og storoutsideren 2 Zanzara er alle aktuelle på videre gardering i et svært skummelt løp.
Rangering V65-2: A: 1 B: 4-7-9-6-11 C: 3-2-5-8-10-12

HTML EMBED

V65-4 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart. Hoppeløp.
Ingen tvil om at 10 Eos Marinka har den største kapasiteten i dette hoppeløpet, men Holtung-traveren er alt annet enn travsikker. Hadde festet et råsterkt grep på storfavoritten Best Odin på Biri sist, men galopperte da på siste bortre. Fra tillegg øker galopprisikoen, men feilfritt er det en meget sannsynlig vinner.

3 Bjønnum Frøya får Eirik Høitomt som kusk og da bærer det mest sannsynlig til tet fra tredjespor på strek. Kan lede svært lenge derfra og det klare motbudet til vår favoritt. 7 Saltejenta har høy kapasitet og skal regnes direkte etter pause fra et flott springspor. Bak disse er det vidåpent og vi kan ikke utelukke en ordentlig smell her.
Rangering V65-4: A: 10 B: 3-7 C: 1-5-2-11-8-15-9-6-4-12-14-13

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Fordi vi tror 7 Beak's News er tethesten ut av den første svingen, setter vi den formsterke niåringen først i dette sprintløpet. Beak's News møter nok et par hestet som er bedre på kapasitet, men tet på raske sommerbaner kompenserer som kjent mye.

9 Dacke Håleryd travet endelig feilfritt i regi Frode Hamre sist på Bjerke og er som alltid seiersaktuell. Sprint er et klart minus, men har hesten tak i dem mot oppløpet er han trolig vinneren. 1 Out Of Nowhere blir garantert overflydd fra innersporet, men det vil nok løse seg ned startsiden. Med bra tempo er Out Of Nowhere en av dem som går til mål.

8 Azeem kan vi også se vinne dette løpet, om hesten unngår dødens. 2 Royal Flush er et ørlite spørsmålstegn og helt ute på kanten kan svenskegjesten være verd et kryss.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 7 B 9-1-8 C: 2-3-6 D: 4-9-5

V65-6/DD-2/V5-3 - Kaldblodshester. 2600 meter autostart.
Bunnsolid innsats av 10 Lille Jerkeld bak Mjølner Komet på Bjerke sist og i et fint stayerløp setter vi Kolnes-traveren først. Men det ikke hver dag fireåringen fungerer som best og vi tyr til et par garderinger.

Geir Flåten sender tre stallhester ut i dette løpet og velger selv fireårige 2 Lome Jarl som gjorde et strålende løp på Sørlandet sist. Kunne ikke svare meget gode Rognfaks mot mål, men holdt farten sterkt til andre. Kan sitte tidlig i tet her og blir ikke lett å slå da. Vi synes også det er så spennende med Thor Borg opp på stallkameraten 1 Moe Kringsjå at vi også betaler for denne selv om formen er litt uviss nå.

De som har råd betaler også for sterke, men galopplystne 7 Horgen Don, men da tror vi vinneren er nevnt.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 10 B: 2-1 C: 7-12-6-5-9-8-11-3-4

Annonsebilag