RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå spiller vi Kenneth

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
En strålende opplagt Reventon var storveis for Kenneth Handeland på Forus sist og vi tror på ny triumf på Bergen travpark torsdag.

Vi har en strålende torsdag kveld foran oss med en høyinteressant dobbel V5 fra Bergen travpark og ikke minst en svært utfordrende jackpotomgang i V65-spillet på Øvrevoll galoppbane der det ligger nesten en halv million kroner ekstra i sekserpotten.

Innleveringsfrister Bergen Travpark
V5A kl 18.30
V5B kl 19.40

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

På Bergen travpark var vi aldri i tvil om V5A-bankeren. Vi hadde bra skrellfeeling for 7 Reventon og Kenneth Handeland på Forus for tre uker siden og til herlige 25 ganger pengene spant Reventon til tet og så seg aldri tilbake. Hesten vant nesten uforskammet enkelt. Reventon viste ved en rekke anledninger svært fin kapasitet i regi Ove Wassberg og vi ynes ikke motstanden ser avskrekkende ut torsdag heller. 2600 meter skal være en klar fordel kontra flere av konkurrentene og i en ellers meget utfordrende V5A, synes vi Reventon er et svært spennende bankerbud.
Rangering V5-3A: A: 7 B: 3-11-4 C: 6-2-5-10-19-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Anette fikser seieren
I V5B-spillet støter vi på et ungdomsløp i V5-3A og der går vi på en sjansebanker i form av 4 Ådnes Faksa. Hoppa har ikke vunnet på 34 forsøk, men bedre oppgave enn hun har torsdag er det nesten ikke mulig å få. Svært velkjørende Anette Frønes tar turen fra Skien torsdag og med gunstige forutsetninger synes vi Ådnes Faksa må ha en topp vinnersjanse. Formen er slett ikke verst, og selv om galopprisikoen er tilstede har vi tro på at Anette fikser hoppas første seier i karrieren torsdag og da lar vi det stå til.
Rangering V5-3B: A: 4 B: 7-13-12-15 C: 8-3-11-10-6-5-2-1-14-9

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

V5-1A - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Undertegnede liker å fiske litt dypt og 5 Bua Elden må være et meget interessant drag i V5A-innledningen. I et felt nesten kjemisk renset for profiler, må Bua Elden ha muligheten til å ta sin første seier siden 2011-sesongen. Formen er klart bedre enn raden og innsatsen til femte i V75 sist var oppløftende.

1 Vertigo Prins er uten tvil den beste hesten, men femåringen har ikke fått dreis på sakene nå på slutten og galoppert i begge sine siste starter. Løser det seg noenlunde fra innersporet i volta, er vinnersjansen god. 3 Kringelandtellus har vist ålreit form i sine to siste starter, og motstanden er svakere nå. Bak disse er det åpent.
Rangering V5-1A: A: 5 B: 1-3-9-8-11 C: 4-10-6-2-7

V5-2A - Varmblodshester. 2100 meter voltestart. Monteløp.
Kun ni hester til start i dette monteløpet, men lettløst er det ikke. Elitetraverne til Gaute Lura, 6 Yankee Challenge og 8 Balder Exclusive, må begge ha en fin vinnersjanse her. Begge har vist ålreit form i trav den siste tiden og selskapet er ikke noe avskrekkende her.

2 Nighttrain Shadow vant svært lett han gjestet Bergen travpark i monte, men møter klart tøffere motstand her og blir kun et tredjevalg for oss. 3 Aramis T.K utstyres med en bra rytter og formen er fin. 9 Gidde R. Icke og 7 Santiago er begge aktuelle på videre gardering.
Rangering V5-2A: A: 6 B: 8-3-2-9-7 C: 4-5-1

V5-4A/V5-1B - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
15 hester til start i dette løpet og dette er åpent. Vi prøver med 9 Best Of Boszorg som vår favoritt. Hoppa imponerte med kruttsterk seier nest sist da hun lett kneblet storfavoritten Shocking Fantasy nedover oppløpet. Oppgaven er ikke avskrekkende torsdag og bakspor betyr lite.

11 Noras Photogenic er trolig beste hesten i dette løpet, men galoppene kommer stadig tett. Svein Ove Wassberg velger å kjøre den kapable fireårshoppa igjen. 1 The Sorceress er ikke lett å bli klok på, men fra førstespor på strek skal Wassberg-hoppa tidlig på. 8 Quincy Frontline skuffet sist, men treningsrapportene fra stall Wassberg er fortsatt gode. 14 Chief Justice og 15 Ønas William har begge usikker form, men duger mer enn nok på gamle meritter. Bak disse er det åpent og bred gardering kan være fornuftig i dette løpet.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 9 B: 11-1-8-14-15 C: 4-5-10-12-2-6-7-3-13

V5-5A/V5-2B - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Et svært ruglete løp i V5-5A, der kaldblodshester i lavt grunnlag møtes over tre diistanser. 1 Hvalstad Raptus gjorde en fin debut på Mo travpark i Førde for halvannen uke siden og har en flott utgangsposisjon her. Fireåringen til Lars Tore Hauge er nok god for en bra rekordforbedring her og kan lede hele veien.

15 Boflyta Ravn var vårt store objekt på Forus sist tirsdag og klarte nesten å holde unna for storfavoritten Møller Faks ved den anledning. Stod da på strek og ledet nesten hele veien. Nå er det 40 meter tillegg og helt andre forutsetninger, men hoppa er kvikk i beina. 13 Faramir har innledet karrieren lovende og er seiersaktuell igjen.

11 Nebbenes Molly ledet hele veien på Mo sist og var også positiv nest sist. Ikke umulig med ny seier. Videre bakover er det ubeskrevne hester i dette løpet og de som har anledning sjekker naturligvis varmingene.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 1 B: 15-13-11-10 C: 5-6-7-9-4-2-3-14-12

V5-4B - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Tre hester skiller seg klart ut i V5-4B og fremst setter vi favoritten 3 Deep Sea Dream. Femåringen skuffet en smule ved ikke å holde unna for Zarbaro Boko sist torsdag, men gjorde på ingen måte noe dårlig løp. Det var også hestens første start på seks måneder og Deep Sea Dream er nok forbedret med det løpet i kroppen.

1 Goal Pointer har trukket et svært fordelaktig innerspor med Svein Ove Wassberg og da er det all grunn til å være på vakt. Fjerde sist innfridde vallaken som vårt store objekt og her blir det garantert et fint løp. 9 Beat The Tag var positiv både tredje sist og nest sist, men var kanskje litt under pari sist. Billigere oppgave enn dette er det likevel lenge til Beat The Tag får igjen og vi betaler også for denne.
Rangering V5-4B: A: 3 B: 1-9 C: 7-8-2-4-5-6 D: 10

V5-5B - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Et svakt felt for urutinerte hester avslutter V5-spillet på Bergen travpark torsdag og kanskje det er så enkelt at 2 Iamgiulietta leder fra start til mål. Motstanden er mildt sagt svak og treårshoppa kan trolig rundt 18.5/19.0 allerede . Hvis det er riktig skal vinnersjansen være god.

Tross 40 meter tillegg synes vi 11 Deep Sea Diamond skal være hovedutfordreren. Fireåringen har vært vist klar fremgang i sine to siste starter og feilfritt tar han ned mange her, kanskje alle. 7 Poulidor var en snakkhest i våres, men Håkon Steines treåring har ikke vært i nærheten av å innfri. Fartsressurssene er det lite å utsette på, men viljen har vist seg svak. Torsdagens oppgave er dog så billig at han kan vinne.

9 Russian Frontline debuterer i Ove Wassbergs regi og treningsrapportene er ålreite. 4 Nopeacelikeme ble offensivt kjørt sist, men stivnet aldeles mot mål. 5 Pegasus Commander har vist en viss kapasitet og kan være en luring feilfritt.
Rangering V5-5B: A: 2 B: 11-7-9 C: 4-5-13-12-1-8-10-6-3

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere