*Nettavisen* Sport.

Nå starter VM

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): Norge er nå ferdig med «oppvarmingskampene» i VM. Nå starter mesterskapet på alvor for Gunnar Pettersens gutter. Første motstander er Serbia og Montenegro.

25.01.05 14:58

QATAR – NORGE 22-33: To kamper er spilt og Norge står med fire poeng og 33 plussmål. Men det er først på onsdag at VM starter for alvor for de norske guttene.

- Nå starter egentlig VM. Nå har vi innkassert de fire poengene som vi skulle ha. Nå må vi gutse skikkelig, for de lagene vi møter nå er skikkelig gode, sier Håvard Tvedten til TV 2 Nettavisen.

Johnny Jensen er helt enig i at mesterskapet nå er i ferd med å starte for Norge.

- Ja, det gjør det. Nå møter vi Serbia og Montenegro. Det blir knalltøft. Da får vi virkelig sett hvor gode vi egentlig er, sier han.

Kaptein Glenn Solberg vil ikke gå like langt som sine to lagkamerater. Han mener de to kampene mot Brasil og Qatar har vært viktige for Norge.

- For oss som ikke har vært med i så mange mesterskap så har VM begynt for noen dager siden, men nå kommer det tre viktige kamper og vi må vinne i hvert fall en av dem for å gå videre og de lagene vi skal møte er vanvittig bra, sier han.

Møter Serbia
Onsdag er det altså Serbia og Montenegro som står på banen. Et lag som er kjent for å spille helt på grensen av det tillatte. Noe trener Gunnar Pettersen vet veldig godt.

- Det er noe av det tøffeste en kan møte. Men det vet guttene. De spiller med spillere derfra til vanlig. De er også gode håndballspillere, så det blir ikke lett, sier han.

Annonsebilag