Gå til sidens hovedinnhold

Nå trenger Lyn en hjemmeseier

Det har vært mye stang ut for Lyn den siste tiden. Lørdag gjester bunnlaget Ålgård Bislett stadion, og du kan se kampen direkte her!

BISLETT: Lyn har mistet poeng i sluttminuttene i tre av de fire siste kampene. Det har bragt nedrykksstreken ubehagelig nær laget fra Oslo vest. Lørdag er det dermed bare seier som gjelder, når bunnlaget Ålgård kommer på besøk til Bislett.

Lyn vant vårkampen mot laget fra Rogaland 1-0, i det som var årets første borteseier for Lyn. Siden den gang har Lyn tatt de fleste av sine poeng hjemme på Bislett, men i det siste har det buttet imot også på eget gress.

Lyn stoppet seiersrekken til serieleder Åsane med 2-2 i sist hjemmekamp, men det var en fattig trøst for et Lyn-lag som hadde ledet 2-0 kvarteret før slutt. Enda surere var 2-3-tapet i forrige hjemmekamp, der Lyn verken hadde sjanseuttellingen eller dommeravgjørelsene med seg. Gjestene vant til slutt 3-2, etter et mål på overtid.

2-3 på overtid ble det også i Lyns bortekamp mot Førde for en uke siden. Men Jonas Ryggs gutter kan ta med seg at de spiller jevnt med alle.

Klarer Lyn å avgjøre til sin fordel denne gang? Kampen ser du direkte fra klokken 15.00 på lørdag. Sendingen begynner noen minutter før kampstart.

Kampfakta fra fotball.no