RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto: SCANPIX/REUTERS/Petar Kujundzic

Nå vil Chelsea ha Källström

Russeren Roman Abramovitsj har brukt nesten en milliard kroner på nye spillere i Chelsea i sommer, men kjøpefesten er ikke over. Nå står det svenske stortalentet Kim Källström på innkjøpslisten.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj strør rundt seg med penger i hele Europa. Nå er det svenske Djurgården som kan få et sårt tiltrengt bidrag fra rubelkongen.

Chelsea ønsker nemlig å hente stortalentet Kim Källström til klubben. Trolig er interessen for Källström først og fremst motivert av Abramovitsjs ønske om å få landsmannen Alexei Smertin til Chelsea.

Chelsea og Bordeaux klarer ikke å komme til enighet om en overgangssum for Smertin. I tillegg ønsker franskmennene å få på plass en erstatter før de vil selge. Øverst på ønskelisten: Kim Källström.

Leies ut

Planen er derfor å kjøpe Källström og leie ham ut til Bordeaux, mens Smertin kommer til Stamford Bridge.

- Vi har hørt om interessen fra Chelsea, men de har ikke tatt kontakt med oss. Representanter for Bordeaux snakket om dem da de besøkte oss tidligere i måneden, sier Djurgårdens sportsdirektør, Bosse Andersson, til planetfootball.com.

Källström har ikke funnet tilbake til godtaktene fra forrige sesong. Han har fått mye pepper i media og fikk mye av skylden for at Djurgården røk ut i Champions League-kvalifiseringen mot Partizan Beograd. 20-åringen har også mistet plassen i den svenske landslagstroppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere