RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå vil han til Norge

Foto: EPA/Scanpix
Husker du Denilson (32), som en gang var verdens dyreste fotballspiller?

Denilson ble verdens dyreste spiller da Real Betis kjøpte ham fra Sao Paulo for rundt 200 millioner kroner i 1998.

Han spilte fra start for Brasil mot Norge i VM-sluttspillet i Frankrike samme sommer, en kamp som Norge nokså sensasjonelt vant 2-1, og kom inn som innbytter i alle andre kamper i dette VM-sluttspillet. Inkludert finalen, som Frankrike vant 3-0.

Nå er han 32 år og interessert i å spille fotball i Norge.

- Jeg prøver igjen å få Denilson til prøvespill i Skandinavia. Vi går etter Norge og Danmark, sier spillerens rådgiver Suat Sari til Onside.dk.

Det er vel ingen overdrivelse å si at karrieren hans etter hvert har gått nedover. Etter sju sesonger i Real Betis gikk Denilson til Bordeaux i 2005, men etter én sesong i fransk fotball gikk brasilianeren videre. De siste årene har han spilt for mindre klubber som Al-Nasr, FC Dallas, Palmeiras, Itumbiara-GO og Xi Mang Hai Pong.

- Denilson trener akkurat nå med en liten klubb i Brasil. Han er ikke i toppform, men formen er ok og han behøver bare en uke på å vise seg fram, mener Sari.

Denilson har 61 landskamper for Brasil, noe som har resultert i åtte mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere