Nå vil også Barca ha Heinze

Foto: (foto: Scanpix)

Han er allerede ønsket av Real Madrid. Nå signaliserer også Barcelona interesse for Manchester Uniteds Gabriel Heinze.

Real Madrid har lenge gjort det kjent at de jakter på en erstatter for veteranbacken Roberto Carlos. Øverst på ønskelisten står Manchester Uniteds argentiner Gabriel Heinze. Og den spanske storklubben planlegger å komme med et bud på rundt 120 millioner kroner i løpet av kort tid.

Men nå kaster også Real Madrids La Liga-rival Barcelona seg inn i jakten på 28-åringen. Barcelona tar sikte på å komme med det samme budet som Real Madrid, og la forsvarsspilleren selv avgjøre hvor han ønsker å spille, melder The Sun.

Smigret Heinze
Men hovedpersonen selv er lite lysten på å forlate Old Trafford.

- Jeg har funnet meg til rette i Manchester og har ikke tenkt tanken på å forlate Old Trafford. Jeg har hørt om interessen fra Spania, og jeg er stolt over at en storklubb som Real Madrid ønsker meg, sier Gabriel Heinze ifølge The Sun.

- Det er en stort kompliment til meg. Å høre om en slik interesse vil gjøre alle profesjonelle fotballspillere fornøyd, poengterer han.

- Vil fortsette i United
Han vil imidlertid ikke takke umiddelbart ja om Barcelona eller Real Madrid skulle komme med et bud.

- Både klubben og manageren støttet meg da jeg pådro meg en kneskade forrige sesong. Ønsker de at jeg skal fortsette her, kommer jeg til å bli værende i Manchester United, fastslår Gabriel Heinze.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.