*Nettavisen* Sport.

Nå vil Winters score igjen

Det er nesten to måneder siden sist han scoret i eliteserien. Nå mener Robbie Winters det er på tide han setter ballen i nettmaskene igjen.

30.06.05 06:08

BRANN - AALESUND 3-2. Sist Robbie Winters scoret for Brann eliteserien, var den 5. mai i 2-3-nederlaget på hjemmebane på Brann Stadion.

Før denne sesongen uttalte Mons Ivar Mjelde til TV 2 Nettavisen at både Robbie Winters og Bengt Sæternes var gode nok til å score et tosifret antall mål for Brann i eliteserien denne sesongen.

Tre mål
Men det har ikke Winters vært i nærheten av foreløpig. Skotten har kun scoret tre mål på ni kamper fra start.

- Ja, nå er det sannelig på tide at jeg scorer igjen, humrer Robbie Winters til TV 2 Nettavisen.

Den skotske spissen kan ikke forklare hvorfor scoringene er uteblitt hittil i sesongen.

- Jeg føler jeg har vært mye involvert i det som skjer fremover på banen. Og jeg har mange assist. Men selvsagt er det gøy å kunne score selv av og til, sier Winters og gliser.

- Trives med Charlie og Bengt
Denne sesongen har han spilt på topp for Brann både med Charlie Miller og Bengt Sæternes. Han trives like godt på topp sammen med dem begge.

- Det har fungert bra for meg både å spille med Charlie og Bengt. Og formen min føles bra. Jeg både håper og tror det løsner for meg snart, slår han fast.

I cupkampen mot Aalesund gikk Winters nok en gang målløs av banen, og innrømmer at hans egen innsats ikke var mer enn middels i den kampen.

- Men vi vant kampen, så da er det vel greit nok, konstaterer Winters.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.