Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå vinner yankeen til spydkasteren

Foto: Hesteguiden.com
Vi tror på ledelse fra start til mål for hesten til Terje Pedersen. Sjekk torsdagens lunsjtips.

Bjerke byr som vanlig opp til lunsjtrav torsdag, og som vanlig er det en krevende meny Bjerke byr lunsjspillerne torsdag. Bankeren fant vi i V5-2.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Vi tror nemlig det er svært gode sjanser for tet for 5 Superyankee Pedro torsdag, og derfra må det være en topp vinnersjanse for den skadeutsatte femåringen til Terje Pedersen. Den tidligere verdensrekordholderen i spydkast (91,72 meter 1.juli 1964) har drevet med travhester i mange år og fått frem mange stjerner, blant annet Derbyvinneren Tom Pedro. Pedersen har etterhvert trappet ned på hesteholdet fra sin base i Nittedal, men noen dugandes travere finnes fortsatt i hans varetekt.

Superyankee Pedro var bra i V75 både tredje sist og nest sist, men skuffet kanskje litt fra tet i sin siste start på Jarlsberg (men møtte da overmakten i Glideable Volo). Vi tror ikke sprint er noe minus for Yankee Pedro-sønnen, og dersom han ikke finner på noe tull, skal det være veldig god sjanse for tet fra start til mål. 2 Super Wave er hesten å slå, men blir nok overfløyet og da tror vi løpet er kjørt.
Rangering V5-2: A: 5 B: 2-11-8 C: 4-1-6-3-7 D: 12-9

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Mange seierskandidater i et åpent sprintløp for kaldblodshester er det i V5-1. Vi prøver 3 Sima Hans som førstevalg. Vi hadde litt feeling for hesten på Biri fredag, men da var Sima Hans litt uheldig med posisjonene i sluttfasen. Står fint til torsdag og har i tillegg fått to løp i kroppen. 7 Turbo Prins er i kalasform. Tøff toer utvendig for formhesten Fykeneld på Biri nest sist, og flott sisterunde i sporene på Momarken lørdag. Tåler å gjøre mye selv og kan vinne dette.

Usikker form holder vinnerhesten 4 Storm Eld. Ga seg enkelt fra tet på Klosterskogen nest sist, mot middelmådig motstand. Sist ble det aldeles for tøft i et sterkt V75-felt på Biri. Er en tetkandidat her, og kan vinne dersom Kolle får dempet underveis. 12 Lere Kjellen spurtet som en vind til overraskende seier (åttendevalg - men var på vår bong) på Biri fredag. Tolvtespor og sprint er selvsagt vrient, men åtteåringen har en voldsom speed med gode rygger.

5 Mørtvedt Jerkaran varslet også formstigning igjen sist, og kan være en fidus. Helt bortglemt blir variable 11 Haralds Linnea, som var pansergod for Frode Hamre femte sist. Gunnar Austevoll har dårlige rapporter på 6 Løve Pål og V75-vinneren fra Forus i vår er kun aktuell på svært bred gardering.
Rangering V5-1: 3 B: 7-4-12-5 C: 11-6-1-9-10-8-2

Annonse: Øivind Grøstad byr på en "sjokkerende" 20-oddser i V5-4 på Bjerke

V5-3:
Best på kapasitet i V5-3 er uten tvil Arild Eggens flotte fireåring 6 Beat The Wiz. The Wizard-sønnen har slitt med å komme tilbake etter at han gikk rett i veggen i et V75-løp fjerde sist (Biri 4.september). Sist var det endelig tegn til bedring, da hesten fikk et passivt løp innvendig på Biri mot gode hester. Satt da bom fast i mål som helpigg og på normalform legger Beat The Wiz dette feltet på rygg. Bankerkandidat. Teten jager 4 Night Dancer som står med en rusten rad. Er derimot en helt annen hest i tet, og på denne tid vant Night Dancer et løp på Biri på full vei mot gode hester etter ledelse fra start til mål.

Fint til står også 1 Newyorknewyork. Også her er det tvilsom form, men fra innersporet er Juel-traveren i det minste trippelaktuell. Lurt til står 9 Blue Story. Sportspill pratet med Gunnar Austevoll onsdag ettermiddag, og han var faktisk litt optimist med Blue Story. Kan en del denne vallaken og med smygløp kan det være en bongrenser. 7 Sweet Gill skuffet mye sist, gjorde noen fine løp forut for det.

10 Yabadabado Zon har vist dårlig stridsmoral både i Trondheim (regi Jomar Blekkan) og i Bergen (regi Odd Storetvedt) og kommer nå ut i regi Gunnar Eggen. Bare så det er nevnt.
Rangering V5-3: A: 6 B: 4-1-9-7 C: 10-12-11-2 D: 5-8

V5-4:
Erland Holm har en riktig så fin fireårshoppe i 3 Mimi's Red Rose. God i seiersløpet nest sist og enda bedre som overlegen vinner fra tet sist. Fra tredjespor bak bilen torsdag må det påny dreie seg om en solid vinnersjanse. 10 Cream G.T. viste endelig litt av det som bor ham i sist, satt da i tet i et V65-løp på Bjerke, men måtte se seg slått av en smygkjørt Lily's Dream. Trener Olav Mikkelborg mener treåringen er enda bedre bakfra, og feilfritt er det i første rekke Cream G.T. som utfordrer vår favoritt.

Verken 9 Pas på Jokum eller 6 All Eyes On Me har foreløpig innfridd for sine respektive trenere Per Oleg Midtfjeld og Hans Petter Tholfsen, men de sitter der når som helst, da begge har fin kapasitet. 12 Chevy Man har vist at han kan, men tøyser mye. God nok om han holder seg på beina, og det klaffer fra spor tolv.
Rangering V5-4: A: 3 B: 10-9-6-12 C: 5-7-4-1 D: 2-11-8

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5:
Eirik Høitomt sitter nok ikke bak beste hesten i V5-finalen, men fra spor en på sprint kommer ikke Eirik Høitomt til å gjøre mye feil bak 1 Set Mee Free. Vallaken ble offer for en veldig tøff åpning på full vei sist, og var egentlig urtapper til knepen annen fra tet. Torsdag kan Høitomt velge tet eller lederrygg. Best på kapasitet er nok 12 Glorious May. Med med Stefan Karlsson fra spor tolv på en sprint og Høitomt fra spor en, er nok mye av kapasitetsforskjellen på hestene borte. Uansett Glorius May har vært god den siste tiden.

6 C.C. Coktail er mildt sagt ustø og har havnet i tårnet (blitt disket) i tre av sine fire siste starter. 3 Antonio S.E. har ikke vist allverden, men spor 3, Kolle og sprint er fine betingelser. 5 Zam Van Camstra var slett ikke verst sist, og er nok sikkert enda litt forbedret med ett løp til i kroppen. Treffer Herleik Lie med disponeringene underveis, kan nederlenderen vinne. 9 Himself kan få et smørløp innvendig her og bør passes litt. 2 Fashion Albert kommer ut etter å ha vært borte over ett år, kan muligens være verd en gardering.
Rangering V5-5: A: 1 B: 12-6-3-5-9 C: 2-10-7-8-11

HTML EMBED


Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!