Gå til sidens hovedinnhold

Naboene spilte uavgjort

Verken Kjelsås eller Korsvoll maktet å avgjøre kampen til sin fordel, da naboene i går møttes til dyst for første gang denne sesongen.

Sognsvann: Etter at Korsvoll hadde ledet treningskampen i store deler av kampen, sikret nemlig Kjelsås uavgjort etter en sen utlikning.
Vi fortjente virkelig uavgjort. Egentlig syntes jeg vi burde vunnet kampen også, sa Kjelsås-trener Jan Aksel Opsahl Odden etter kampen på Idrettshøgskolen.
Sigve Tonstad sendte Korsvoll i ledelsen i treningskampen, da han satte inn 1-0 midtveis i 1. omgang. Den ledelsen sto seg også til pause.
Ettersom lagene bare hadde banen i halvannen time, fikk Kjelsås dårligere tid på å utlikne. Spissen Martin Hansen trengte imidlertid ikke mer enn den halve timen andreomgangen varte på å gjøre 1-1, da han utliknet like før full tid.
Jeg følte uavgjort var rettferdig. Vi vant begge kampene i serien i fjor, så det var tydelig at Kjelsås var giret på å vinne dette oppgjøret, konstaterte Korsvoll-trener Per Kåre Hagen.

Fornøyd med innsatsen
For Korsvolls del ble det et oppgjør preget av at man hadde mange spillere utilgjengelig. Dermed var det duket for andre til å gripe sjansen.
Vi hadde en 8-9 mann som manglet med skader og sykdom. For dem som kjemper om en plass i førsteelleveren, var dermed dette en god mulighet til å vise seg fram. Og jeg syntes gutta gjorde en god innsats, oppsummerte Hagen.

Kjelsås-framgang
Kollega Opsahl Odden i Kjelsås var også brukbart fornøyd med gjennomkjøringen. Etter at han kom til Kjelsås i vinter, har han lagt om spillestilen betraktelig og det er ikke gjort over natta.
Det er ikke fort gjort å endre spillestilen til et lag som har spilt på samme måte i en årrekke. Nå føler jeg at det begynner å skli litt bedre, og i denne kampen skapte vi også mange målsjanser, oppsummerte Opsahl Odden.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021