RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nabokov-magi stoppet Columbus

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
En fantastisk kamp av målvakten Jevgenij Nabokov hindret Ole-Kristian Tollefsens lag i å ta seieren.

Den norske backen fikk en liten hjernerystelse da Columbus Blue Jackets møtte Phoenix Coyotes natt til fredag og spilte derfor ikke natt til lørdag.

Fra tribuneplass så han San Jose Sharks vinne 2-1, hovedsakelig på grunn av målvakten Nabokov.

Den russiske keeperen tok sin 30. seier for sesongen takket være 31 redninger. Mange av redningene var av den spektakulære sorten. Columbus vant skuddstatistikken 26-5 i de to første periodene!

Marcel Goc scoret San Joses første mål, mens Jason Chimera utlignet for Columbus. Joe Thornton avgjorde kampen 1,49 minutter inn i sudden death. Dermed fikk San Jose to poeng og Columbus ett.

- Nabby vant denne kampen. Av en eller annen grunn var vi ikke i slag, men vi vant. Nå skylder vi Nabby en god kamp, sa laget kaptein og største stjerne, Joe Thornton, ifølge Associated Press.

Mens San Jose Sharks ligger på tilsynelatende trygg sluttspillgrunn, kjemper Tollefsens blåjakker hardt for å nå sluttspillet for første gang i klubbens historie. Columbus har i skrivende stund 60 poeng, men er bare to poeng bak den ettertraktede åttendeplassen. Faktisk er det bare tre poeng opp til sjetteplass.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere