Nachspiel i nord

Foto: (Hesteguiden.com)

Etter lørdagens flotte V75-omgang på Momarken, byr Harstad på V65 og mer moro lørdag kveld.

Norsk Rikstoto slår på stortromma denne lørdagen. Etter at Momarken har avviklet sine tolv løp og sin V75, rettes blikket nordover der Harstad byr på åtte flotte spilleløp med både V65 og DD-spill.

Innleveringsfrister Harstad
V65 kl. 18.30
DD kl 19.50

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vinner også fra dødens
Vi beveger oss helt til V65-6/DD-2 for å finne vår hovedbanker denne lørdagskvelden. 7 Muskelmann G.T. viste muskler allerede i årsdebuten og imponerte med knallsterk seier da, til tross for et litt tungt løp. Det var for en måned siden og samtidig vallakens første løp på åtte måneder. Det er V75-klass på denne traveren på sitt beste og med det løpet i kroppen, er hesten garantert forbedret i kveld. Spor sju bak startbilen bekymrer ikke nevneverdig, det er tæl og styrke i denne traveren i massevis. Sammen med Hans Christian Holm mener vi dette er lørdagskveldens sikreste V65-banker i Harstad.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dalen i toppform
Unge lovende Dag-Sveinung Dalen vinner løp som aldri før. I Harstad har han hittil i 2013 kjørt 34 løp og allerede vunnet ni løp. Så sent som fredag vant Dalen løp på Jarlsberg med Max Thunder under V65-løpene der og totalt har Dalen allerede vunnet 17 løp i år. Han er fast gjest under travkjøringene i Harstad og har flere flotte vinnersjanser i kveld. Blant annet med meget kapable 4 Lyssjø Faxa i V65-1. Denne dama er helt overlegen på kapasitet, og selv om galoppfaren er tilstede, synes vi kveldens oppgave er meget fin. To hester fra strek og Lyssjø Faxa er en av fem hopper fra 20 meter tillegg. Det øker sjansene for feilfri avgang og normalt taper ikke Lyssjø Faxa dette løpet feilfritt og vi drar til med bankerspill allerede i V65-1.

Nydelig inne på penga
I V65-4 synes vi 5 Gamnes Prinsecita skal regnes tidlig. Grunnlagsmessig står hun nydelig inne i løpet, og hoppa som vant seks løp på 22 starter i fjor, jager årets første seier i V65-4. Varslet form sist og selv om galoppfaren er stor, synes vi hun er en klar seierskandidat feilfritt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.