Gå til sidens hovedinnhold

Nadal: - Det er det eneste jeg tenker på

Se hva som bekymrer Rafael Nadal (26).

Tennisstjernen sier folk ikke må forvente mirakler. Spanjolen skal delta i en tre dager lang turnering i Abu Dhabi sammen med verdensener Novak Djokovic og US Open-mester Andy Murray.

– Abu Dhabi blir en test. Mitt mål er verken denne uken, Doha (starten av januar) eller Australian Open. Mitt mål er å komme i god form. Det eneste jeg tenker på er kneet mitt, sier Nadal.

Spanjolen vil bruke de første månedene av 2013 til å spille seg i form. Først i mars/april tror Nadal han vil være klar for å kjempe om turneringsseirer.

Ikke perfekt kne
Nadal står allerede med 11 grandslamtitler, men har ikke spilt siden Wimbledon i juni, hvor han overraskende ble slått ut i 2. runde av Lukas Rosol, som bare er nummer 100 på verdensrankingen.

– Jeg har ikke glemt hvordan man spiller. Jeg har spilt over 600 ATP-kamper, og har en god følelse i kroppen. Jeg er klar over at jeg kommer til å spille uten et velfungerende kne i Abu Dhabi. Men legene sier kneet er bra igjen, og det er gode nyheter for meg. Jeg merker dog fortsatt at kneet ikke er perfekt, sier Nadal.

Han gikk glipp av sommerens OL i London, US Open og Davis Cup-kampen mot Tsjekkia som Spania tapte.

Nadal har falt til fjerdeplass på verdensrankingen. (©NTB)

LES FLERE SAKER FRA 2012:

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot