RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: J Pat Carter (AP)

Nadal måtte gi tapt igjen

Snart er det et helt år siden den tidligere verdenseneren vant en turnering.

Tidligere verdensener i tennis, Rafael Nadal, måtte gi tapt for Andy Roddick med sifrene 4-6, 6-3, 6-3, i semifinalen i ATP-turneringen i Miami fredag.

Dermed gikk spanjolen glipp av muligheten til å ta sin første seier i en stor turnering siden mai i fjor, da Nadal stakk av med seieren i Roma Masters.

Den seksdobbelte Grand Slam-mesteren begynte kampen mot Roddick godt, og vant det første settet med 6-4. Men da den amerikanske motstanderen begynte å spille mer offensivt, måtte Nadal gi tapt.

- Jeg risikerte mye i de to siste settene. Jeg rullet terningen mye, og fikk yatzy et par ganger, kommenterer Roddick etter matchen, ifølge LA Times.

I finalen møter Roddick tsjekkiske Tomáš Berdych, som slo Anders Söderling enkelt 6-2, 6-2 i den andre semifinalen i Miami - en finale der det før øvrig ryktes om at Roddick vil spille med en racket laget av tre.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere