RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VANT: Rafael Nadal slo Andy Murray.
VANT: Rafael Nadal slo Andy Murray. Foto: Glyn Kirk (Afp)

Nadal vant toppkamp i London

Rafael Nadal er svært nær en semifinaleplass i verdenstourfinalen etter at han knuste Andy Murray 6-4, 6-1 i gruppespillet onsdag.

Nadal står med to av to mulige seire i Ilie Nastase-gruppen. 29-åringen er dermed garantert en av de to topplassene som gir avansement i gruppa om Stanislas Wawrinka vinner mot David Ferrer senere onsdag.

- Jeg er veldig glad. Jeg har jobbet hardt for å spille kamper som dette. Det er en viktig dag, en av de beste seirene jeg har hatt denne sesongen, sa Nadal.

Hjemmefavoritten Murray hang ikke med på innendørsbanen i London, og briten må slå Wawrinka i neste kamp for å mulighet til å ta seg videre i ATPs verdenstourfinale.

- Mot Andy var den eneste taktikken å spille bra. Han har alle skuddene. Den eneste måten å slå ham er å spille med høy intensitet. Jeg gjorde også få feil, sa Nadal.

Nadal har vært i god form denne høsten og har klatret til femteplass på verdensrankingen. Den populære spanjolen falt til tiendeplass i sommer etter en dårlig første halvdel av sesongen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere