RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

IMPONERER: Rafael Nadal var for god for Jack Sock i Roma Masters i tennis torsdag.
IMPONERER: Rafael Nadal var for god for Jack Sock i Roma Masters i tennis torsdag. Foto: Gregorio Borgia (AP)

Nadal forlenget sin imponerende seiersrekke

Sist oppdatert:
Rafael Nadals imponerende grussesong fortsetter. Han tok seg til kvartfinale i Roma Masters med 6-3, 6-4 over Jack Sock.

Den spanske gruskongen har funnet tilbake til gammel storhet på favorittunderlaget og vunnet alle sine turneringer på grus så langt i sesongen. I kvartfinalen blir det ny kamp mot Dominic Thiem, som han sist helg slo i finalen i Madrid.

Etter å ha tatt sin 10. tittel i Monte Carlo Masters og sin 10. tittel i Barcelona Open, vant Nadal for femte gang i Madrid Masters. Denne uken kan han ta sin åttende tittel i Roma Masters.

Han har seilt opp som en brennhet vinnerkandidat i Roland-Garros, der han om noen uker skal jage sin 10. tittel.

– Det var en god seier. Jack er en vanskelig motstander som slår hardt og med mye spinn. Jeg spilte mer aggressivt i dag, og jeg server bedre, sa Nadal.

Thiem måtte tirsdag slite hardt for å slå Sam Querrey i tre sett. I avgjørende sett vant den unge østerrikeren 9-7 i tiebreak.

Novak Djokovic er også klar for kvartfinale i Roma. Han vant 6-4, 6-4 over Roberto Bautista-Agut og møter Juan Martin del Potro i kamp om en semifinalebillett.

– Jeg nærmer meg. Dagens kamp var en av mine beste å grus i år, og formen kommer i rett tid. Alle prøver å heve spillet til Roland-Garros, sa verdenstoer Djokovic.

Tredjeseedede Stan Wawrinka forsvant ut av turneringen torsdag. Han tapte i strake sett for amerikanske John Isner.

– Jeg sliter med manglende selvtillit og rytme, medga Wawrinka.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere