Gå til sidens hovedinnhold

Nådeløse Helstad

Tarik Elyounoussi kommer til å sove dårlig i natt.

BRANN-FREDRIKSTAD 4-2:

Årsaken er at han, på stillingen 2-2 og med sju minutter igjen å spille, kom helt alene med Håkon Opdal. Alle trodde på enkel scoring, men Elyounoussi skjøt like utenfor. Og i angrepet etter headet Thorstein Helstad inn 3-2-målet til Brann.

Dramatikk
Istedenfor 2-3 ble det altså 3-2. Og alt i løpet av ett minutt. Og bare to minutter senere skjøt Jan Tore Ophaug i stolpen for Fredrikstad, før Thorstein Helstad punkterte kampen med sin 4-2-scoring i det 89. spilleminutt.

Marginene var med andre ord ikke på FFK-spillernes side.

Her kan du se Thorstein Helstads første mål
Her kan du se Thorstein Helstads andre mål
Her kan du se Thorstein Helstads tredje mål

- Målet var å ta tre poeng, og det er lov å gjøre det på en litt halvdårlig dag. Heldigvis har vi en matchvinnertype i Thorstein. Jeg er ufattelig lettet og glad over at vi klarte å vinne, men det er mye å utsette på det vi gjorde. Forhåpentligvis kan vi bli bedre for hver serierunde som går, sa Brann-trener Mons Ivar Mjelde til TV 2 Sporten etter kampen.

Men det var en særdeles fartsfylt forestilling de fremmøtte på regntunge Brann Stadion var vitne til søndag kveld. Seks flotte mål, haugevis av sjanser, tøffe dueller og mange flotte prestasjoner. Men alt i alt var det fortjent at Brann vant, for de hadde ballen mest og skapte de fleste sjansene – selv om FFK altså kom veldig nær mot slutten.

Trippel Helstad
Thorstein Helstad, som har slitt med å finne nettmaskene i sesongoppkjøringen, scoret tre mål i sesongpremieren, og viste at han nok en gang er en goalgetter av rang. Det siste målet til Brann ble besørget av Azar Karadas, som stanget inn 2-1-målet like etter at han kom inn på banen.

Fredrikstads mål ble scoret av Tarik Elyounoussi og Gardar Johansson.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?