Nær storutbetaling igjen

Den såkalte jokerpotten i V75-spillet er svært seiglivet. Lørdag hadde tre spillere sjansen til å vinne 34,5 millioner kroner på Drammen travbane, men potten overlevde igjen.

19.09.04 09:41

En spiller fra Gjøvik var nærmest. Han hadde Lamar på sin kupong i det siste løpet, men Lamar fikk åpningen for sent og kunne ikke bli bedre enn nummer to. Med seier til nestfavoritten Enjoythegame var det tre spillere som fikk sju rette, og de får 1.271.013 kroner hver seg.

Gunnar Eggen tok en fin dobbeltseier i V75-løpene, og Eggen gliste også godt etter lørdagens løp.

- Ja, dette var artig. Onsdag vant jeg til over 100 ganger pengene på Bjerke travbane, og i dag vant jeg med sistevalget Briskebyrappa i det første løpet. Spillerne må ikke miste troen på meg. Jeg er jo ikke så gammel, gliste Eggen som på sedvanlig vis støttet Enjoythegame til seier i det siste løpet.

- Jeg så at Rune Wiig forsøkte seg på en finte bak Lamar i den siste svingen. Han forsøkte å lure meg til å tro at Lamar var sliten slik at jeg skulle kjøre unna. Den finten er jeg for gammel til å gå på. Enjoythegame vant lett, sa dagens mann blant kuskene.

K. L. M. Lavec fra tet
K. L. M. Lavec kjemper med Due Diligence om tittelen landets beste fireårige hoppe. Da de to møttes i Nils Brekkes Pokalløp, var K. L. M. Lavec den klart beste.

- Ja, det var hun. Jeg så at Due Diligence slet på den tunge banen, og det var ikke overraskende at hun galopperte på den siste langsiden. K. L. M. Laec vant veldig lett, og 1.16,4 lar seg høre på den tunge banen, sa vinnerkusken Hans Christian Holm.

I Guttorm Brekkes Pokalløp for kaldblodshoppene var Gullan Fax stor favoritt. Hun galopperte seg bort i den første svingen, og seieren gikk til tredjevalget Stjerne Tinka som dermed fikk revansje for galoppen i hoppederby.

- Ja, dette var en veldig fortjent seier. Det ble jevnt oppunder mål, men Stjerne Tinka fortjente seieren etter å ha galoppert mye på startsiden, sa Rune Wiig.

Krevende bane
Banen i Drammen var svært tung etter regnværet de siste dagene, og det var en klar fordel for de sterkeste hestene. Både Kong Harry (tredjevalg) og Allis Blesen (førstevalg) profitterte på den tunge banen.

Tredjevalget Chequers vant fra tet i det andre løpet, og Drammen travbane beholder dermed sitt ry som høyodds-bane nummer en. Det blir 4403 kroner for seks rette og 258 kroner for fem rette.
(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag