Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nagel skriver om hockey

Foto: Roy Kvatningen
Sist oppdatert:
Frisk-Askers og landslagets Lars-Peder Nagel skal hver fredag framover skrive om hockey for TV 2 Nettavisen. - Det blir mye moro, lover han.

Lars-Peder Nagel har 26 landskamper (5 VM-kamper) for Norge, og er en sentral brikke i årets utgave av Frisk-Asker. 22-åringen debuterte i eliteserien i 1998, og står etter 36 kamper denne sesongen med 13 mål og 17 assists.

Denne helgen hjalp han Norge til tre seirer over tre A-nasjoner i turneringen på Gjøvik.

Fra og med førstkommende fredag skriver han om hockey i TV 2 Nettavisen.

Aktuelt stoff
- Det skal bli spennende å være med og bidra til å fremme norsk ishockey i media. Jeg kan love leserne aktuelt stoff, som ikke nødvendigvis bare er om Shampo, smiler Nagel.

Nagel er forundret over hvor lite oppmerksomhet ishockey får i media.

- I hockey er det full fart hver torsdag og søndag, og i motsetning til for eksempel i fotball er det full action hele kampen. Hockey er den tøffeste og raskeste lagidretten i verden, sier Nagel.

Årvollgutten er til daglig opptatt med europastudier ved Blindern, i tillegg til de mange treningene og kampene med Frisk-Asker og landslaget.

- Det er en ære å spille på landslaget, og sånn burde det være for alle. Jeg håper vi klarer å rykke opp til A-VM; Det vil være et løft for norsk hockey, mener den 194 centimeter høye løperen.

Navnekonkurranse
Innimellom de tre landskampene fikk Nagel også tid til å tenke litt på hva spalten skal inneholde. Flere emner vil bli gjengangere; Ukas lister, konkurranser og e-mail fra leserne Det er med andre ord mange gode grunner til å sjekke innom TV 2 Nettavisen hver fredag framover.

Den første konkurransen starter her og nå: Hva skal spalten hete? Send inn ditt forslag til roy.kvatningen@tv2.no. Vinnerforslaget belønnes med en DVD-film om rally-verdensmesteren Petter Solberg.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!