RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Nakenhumor med Lodden

Sist oppdatert:
BLOGG: Johnny Lodden forteller hvorfor han sitter naken i badstua sammen med William Thorson.

LAS VEGAS, NEVADA: Nå har jeg endelig kommet meg på plass i Vegas. Turen over dammen gikk overraskende bra, til tross for at den var mye lenger enn vi egentlig trengte å gjøre den. Jeg reiste i lag med Thomas, Kenneth og Andreas (Mahoney). I år som i fjor valgte jeg Palazzo, og jeg bor i lag med Thomas. Rommene her er så sykt mye bedre og finere enn Bellagio, som nå cirka er på sjuendeplass over hotell jeg ville bodd på.

Det tok vel en dag eller to før jeg var inne i døgnrytmen her nede. Fredag spilte jeg inn en liten reklamefilm i lag med William, sammen med gutta som driver Sick Tilt. Det var faktisk ganske så humor! Vi sitter «nakne» i en badstu og det ser ut som om William vil leke litt med meg, dvs det ser ut som om han får drømmen sin oppfylt. Dessverre for han må jeg avvise han igjen! ;-)

Etter at vi ble ferdige med dette, ble det en ganske solid middag på Wazuzu, en asiatisk restaurant på Encore, før turen gikk videre til «XS», det nye instedet her i Vegas. Det er helt skambra der, faktisk! Jeg liker vanligvis ikke slike plasser, men her var det rett og slett helt rått. Mye på grunn av at vi hadde bord ute, sannsynligvis. God plass var det også, til tross for at det var helt sykt mye folk! Jeg var også overraskende oppegående i lange tider. Bare det er jeg fornøyd med!

Min første WSOP-øvelse spilte jeg i går, en $3.000 Triple Chance No Limit Hold'em-øvelse. Triple chance betyr at du kan ta en re-buy to ganger, rett og slett. Dette kan du gjøre når du vil. Vi startet med 3.000 i chips og to add-on/re-buy-chips, så du kan velge om du vil begynne med 3k, 6k eller 9k. Jeg kom som vanlig litt for sent, så jeg kom inn på en late registration og som vanlig er det en del gode spillere som ikke klarer å komme seg på plass til klokka 12, så du får bord deretter. På mitt startbord satt folk som J.C. Alvarado og John Juanda med flere.

Jeg valgte selv å spare på re-buyene og startet derfor med bare 3k i deigen, men etter to levels med nesten bare folding og 2500 orket jeg ikke mer og fikk meg 6k til. Etter at jeg gjorde dette trekket, ble det også automatisk spilt en del flere potter. Den første store potten jeg var med i, var da UTG spilte opp til 250, blindene var 50-100, én hengte seg på i midtpos og jeg i BB med K-2 i kløver. Flopp: 10k-8k-3h. Check fra meg, 550 fra raiser, kast og syn fra meg. Turn: 6k. Jeg tror han ville checket bak her med overpar, så jeg fløy ut med 1150. Et lite bud, men virket litt som om jeg ville ha gratis kort og han kunne lett sette deig her, men han endte opp med å syne. River: BLANK. Jeg bød 3k, akkurat det han har igjen, og etter grovtime synte og mucket han.

Etter denne potten kom selvtilliten og jeg spilte veldig mange hender og spilte dem rett og slett insane bra også! Jeg hadde en ganske stor pott til, da mr. Juanda spilte opp til 400 på 75-150, og jeg synte med 5-6 i kløver fra button og blindene fylte opp. Flopp: 3-6-K rainbow. Check rundt. Turn: 9 kløver. J.C. bød 675 fra første posisjon, noe som virket veldig som et bud hvor han hadde et drag og ville ha "neste gratiskort". De andre kastet og jeg synte selvsagt. River: 3h. Ikke optimalt, men sannsynligvis heller ikke dårlig. Han gikk ganske så direkte all-in med 3500. Jeg tenkte litt og kom fram til at han enten hadde nuts eller totalt blankt her, mest sannsynlig det siste, ettersom han også hadde to re-buys igjen, var han nok også villig til å gamble litt ekstra. Jeg synte og han viste opp 7-4 for 7 høy.

Før andre pause hadde jeg cirka 35k, mens average var rundt 12k. Så det gikk ganske bra. Men fra level fem til åtte lå jeg mellom 30k og 45k, skikkelig slitsomt. Men det var lite å gjøre, jeg spilte fortsatt helt greit, men hadde lite å jobbe med. Jeg skifta bord fem eller seks ganger i løpet av dagen. Det var også skikkelig slitsomt, men det er jo gøy med nye ansikter da!

På det siste levelet fikk jeg endelig en fin situasjon igjen. Jeg limpet UTG med K-8 i spar. Et par andre limpet inn og vi var fem mann til floppen, som viste 9h-10h-Qs. Blindene checket og jeg bød 3900 (500-1000). Nestemann synte ganske så fort. Turn viste 7s :-). Jeg checket og han bød 6k. Jeg checket, han bød 6k, jeg checkraiset til 16k og hadde rundt 25k bak, så jeg var klar for å syne med siste rest også, men heldigvis - etter lang time og etter at høyttaleren sa at det var «last seven hands» - kastet han. Handa etter spilte UTG opp til 2500, jeg synte med 8-10 i BB. Flopp: 8-7-2. Jeg checket, han fløy all-in med 10k, dobbel pott, og jeg synte. Han viste opp 10-J. Turn: 9. Penga som jeg nettopp vant, forsvant ut igjen :P

Jeg avslutta dagen med 69.700, average er rundt 50k, så jeg har en helt grei jobbestack til i dag. Det var forresten 859 mann til start og det er 153 mann igjen nå.

Johnny

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere