Gå til sidens hovedinnhold

- Nancy Kerrigans far ble drept

Obduksjonsrapporten har nå forkastet hjertestans som dødsårsak.

For to uker siden døde faren til den tidligere isdanseren Nancy Kerrigan, 70 år gamle Daniel Kerrigan. Politiet trodde først at det var snakk om hjertestans, da det var kjent at han hadde svakt hjerte.

Likevel ble hans sønn Mark pågrepet kort tid etter dødsfallet, mistenkt for å påført hjertestansen i et sammenstøt i forbindelse med en krangel de to hadde.

Les også: Ny Kerrigan-skandale

- Ble drept
Men nå konkluderer rettsmedisinsk institutt med at det var et drap.

- Rettsmedisineren har konkludert at dødsårsaken var en rytmeforstyrrelse i hjertet som en konsekvens av en fysisk krangel der nakken ble lagt i press, noe som førte til skader i nakken, skriver statsadvokaten ifølge Boston.com.

Det understrekes at farens hjertesykdom var en medvirkende årsak til at det fikk et dødelig utfall. Det kan være avgjørende for hvorvidt tiltale vil bli tatt ut mot sønnen.

- Dødsårsaken har derfor blitt erklært som et drap. Som en konsekvens av denne konklusjonen fra rettsmedisinerne, vil det bli satt i gang en etterforskning og avgjort om noen vi bli tiltalt i forbindelse med drapet, sier han.

Vil ikke at noen skal tiltales
Familien selv mener ikke at Mark bør tiltales, og slapp denne kommentaren timer før obduksjonsrapporten ble kjent.

- Kerrigan-familien er utrolig skuffet over at rettsmedisineren vil offentliggjøre dødsårsaken uten å ha alle relevante fakta. Vi tror at konklusjonen kommer til å være forhastede og unøyaktige. Familien gir ingen skylden for det uheldige dødsfallet til Dan Kerrigan, som hadde en eksisterende hjertesykdom, skriver familien i en uttalelse.

Etter at konklusjonen nå er kjent så ønsker ikke Mark Kerrigans advokat å uttale seg.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken