RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nani fornyer med United

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Portugiseren har signert en ny kontrakt fram til 2018.

Manchester Uniteds hjemmesider meldte torsdag kveld at Nani har signert en ny femårskontrakt med klubben som varer fram til juni 2018.

- Å spille i United har vært en fantastisk opplevelse for meg. Da jeg kom til klubben hadde jeg aldri trodd at jeg skulle oppnå det jeg har gjort, sier Nani til klubbens hjemmeside.

- Jeg er glad for at den nye treneren har gitt meg tillit og jeg ser fram til å hjelpe mine lagkamerater med å konkurrere om flere titler denne sesongen.

United-manager David Moyes er svært fornøyd med klubben har fornyet kontrakt med portugiseren.

- Han har svært gode kvaliteter og mye erfaring til å kun være 26 år. Jeg er imponert over hans trenignsvilje og jeg ser fram til å jobbe med ham de kommende sesongene, sier Moyes.

Portugiseren, som kom til klubben i 2007, har på sine seks sesonger i klubbe vært med på å vinne fire Premier League-titler, to ligacuptroféer, et Champions League-gull og et gull i klubb-VM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere