RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nannskog: - Min skyld

Daniel Nannskog tar på seg skylda for at Stabæk tapte mot Tromsø.

NADDERUD (Nettavisen): STABÆK-TROMSØ 2-4

Verken Jan Jönsson eller Daniel Nannskog hadde noen god forklaring på hva som hadde skjedd. De var nærmest apatiske og i lettere sjokktilstand etter kampen. Ikke bare tapte Stabæk for første gang i år, de slapp inn like mange mål på 40 minutter som de hadde gjort på de ti første kampene.

- Vi har vært veldig, veldig gode defensivt i hele år og så skjer dette. Jeg vet ikke helt hvorfor. Men etter at den første og andre går inn, så sprer det seg en usikkerhet i laget, sier Jönsson til Nettavisen.

Nannskog tar skylda
Det begynte som forventet. Stabæk tok ledelsen etter bare 13 minutter da Nannskog nikket inn sitt syvende seriemål. Og selv om Tromsø utliknet rett etter, fikk Stabæk straffe to minutter etter da Miika Koppinen handset. Men Nannskogs slappe straffespark ble reddet – og derfra og ut startet nedturen.

(Trykk play i videovinduet under for å se høydepunktene)

250029

- Jeg tar min del av skylden. Hadde jeg scoret på straffen, så er jeg sikker på at vi hadde vunnet. Selv etter at vi reduserte til 2-3 var jeg sikker på seier, men så gikk de opp til 4-2 rett etter. Det var ikke bra, sier Nannskog.

Så ler han:

- Men vi må jo gjøre det litt spennende. Vi gjorde dette for spenningens skyld.

Jönsson ler ikke like mye. Han ser fram til å riste dette av seg så fort som mulig.

- Vi må tåle dette. Selv om vi ikke liker å tape, må vi lære av det. Nå har vi cupkamp på tirsdag (mot Manglerud Star), og deretter Vålerenga neste helg. Vi får satse på å rette opp alt i de kampene, sier han.

Svake stjerner
De vanligvis så imponerende Stabæk-stjernene virket daffe og tunge mot Tromsø. Alanzinho driblet seg bort, Nannskog misset på skudd og innlegg, og Veigar Páll Gunnarsson ble stort sett feilvendt. I tillegg begynte de å rote det til i forsvar, både keeper Knudsen og midtstopperne Skjønsberg/Segerström var uvanlige usikre.

- Når vi bare blir 20 prosent dårligere, så straffes vi med en gang. Vi hadde for dårlig balltempo, for dårlig press i ballfører og for unøyaktige pasninger. Alt det ble bedre i andreomgang, men Tromsø forsvarte seg bra, sier Jönsson.

- Jeg vet ikke helt hvorfor vi var så dårlige, det eneste jeg vet er at jeg er «besviken», fortsatte han.

Noe særlig kvalitet på innbytterbenken hadde han heller ikke. Med nesten bare juniorer å velge blant, valgte Jönsson å fortsette med de samme 11 lenge. Først et stykke ut i andreomgang kom Ola Kamara (18) inn, og Tom Stenvoll fikk bare ett minutt på tampen. Det frustrerte Stabæk-fansen. «Det sitter folk bak deg», ropte fansen til treneren.

– Jeg er ikke bekymret med tanke på kvaliteten i stallen, men vi håper å forsterke med et par spillere snart. Vi kan fort bli sårbare hvis det skulle bli skader eller karantener på én eller flere spillere, sier Jönsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere