RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nannskog advarer: - Kan bedre

Sist oppdatert:
Selv om Stabæk åpnet best, var det Thorstein Helstad som headet inn ledermålet. Men Daniel Nannskog ga svar på tiltalen med sitt fjerde mål i år.

STABÆK - ROSENBORG 1-1: - Målet var ikke verdens fineste, men det var tross alt et mål, sa Nannskog til TV 2 etter kampen.

Svensken puttet sitt fjerde for sesongen mot Rosenborg.

- Den som imponerte mest var Nannskog, som spilte i perfekt spann med Veigar Páll Gunnarsson. Stabæk er blant de beste lagene i landet akkurat nå, fastslo TV 2-ekspert Nils Johan Semb.

RBK har bare to seirer på elleve forsøk på Nadderud. 8. mai 2000 vant Rosenborg sin andre og hittil siste seriekamp mot Stabæk på Nadderud. Akkurat det var Stabæk-spillerne veldige klare over når de løp ut på Nadderud-gresset i kveld.

- Det tar noen kamper å finne ut av tippeligatempoet. Jeg kjenner meg trøtt, og har mer å gå på. Jeg kan bedre enn dette, advarte Nannskog.

Som spilte på lag med høyere makter før scoringen.

- Heldigvis finnes det en gud som ville Stabæk vel i dag. Vi burde tatt tre poeng, men må være fornøyd når vi scorer så sent, sa svensken.

Rosenborg-sjef Per-Mathias Høgmo blomstrer ikke av uavgjort på Nadderud og niendeplass.

- Førsteomgang var langt under pari. Men vi tar ledelsen etter pause, og burde holdt på den helt inn. Resultatet er det imidlertid ingenting å si på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere