RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Nannskog i tre år til

Sist oppdatert:
- Det går mot en løsning, bekrefter Stabæks storscorer Daniel Nannskog.

LA MANGA (Nettavisen): To kamper, ingen mål. To ut, ingen inn. Det er statusen for Stabæk i 2009, og nå er det store spørsmålet om Daniel Nannskog vil være neste mann ut dørene på Fornebu Arena.

34-åringen er imidlertid sikker på at han blir.

- Det går mot en løsning, bekrefter svensken overfor Nettavisen.

- Det er bare små detaljer som gjenstår, og dette er jeg rimelig trygg på at vi skal få til. Jeg håper vi kommer til å skrive under en ny kontrakt mens jeg er her på La Manga, og at jeg blir i Stabæk i alle fall i tre år til.

Bohinen spår to dager
Ifølge svensken er man svært nære en avtale, og også Lars Bohinen er optimist.

- Jeg håper at vi blir enige i løpet av de neste par dagene. Det er bare små detaljer som gjenstår, sier Stabæks sportsdirektør til Nettavisen.

Hvilke detaljer som gjenstår vil ingen av partene ut med. At Stabæk er desperate etter å få på plass Nannskog, med 81 seriemål på sine fire sesonger på Nadderud, er likevel hevet over enhver tvil. Etter tapene av profiler som Alanzinho og Veigar Páll Gunnarsson, i tillegg til at både Mike Kjølø og Niklas Sandberg – med flere – er borte fra fjorårets seriemester, så er det mildt sagt tynt i Stabæk-rekkene. Slikt gjør ikke lønnsforhandlingene enklere for seriemesteren, men får de sin mann, garanterer Nannskog å levere varene.

- Jeg er akkurat der jeg skal være på denne tiden av året, og føler meg på ingen måte ett år eldre enn da jeg var her på samme tid i fjor.

- Kroppen er fin, og dette ser ut til å gå veien, sier Nannskog.

Tre måneder unna målskred
Det fikk han til gagns vist da han nylig var i USA og fikk to kamper for det svenske landslaget.

- Det gikk bra. Jeg fikk vist meg fram, og scoret. Hadde kampene vært i den norske sesongen, hadde jeg scoret tre eller fire mål til, sier måltyven selvsikkert.

Drømmer om Sverige-retur
Dermed er ikke målet bare å gjøre Stabæk til en ny seiersmaskin. Skåningen vil også gjøre Sverige like seiersrikt.

- Jeg fikk ikke så mange tilbakemeldinger etter Sverige-kampene, men det er heller ikke sånn Lars (Lagerbäck) bruker å gjøre det, han oppsummerer gjerne ved å fokusere på lagets og helhetens prestasjoner.

- Men jeg håper selvsagt å få sjansen igjen. Nå har jeg to mål på fem kamper, og i kvalikkampen mot Portugal er Zlatan suspendert, mens noen av de andre spissene sliter med skader.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere