Gå til sidens hovedinnhold

Nannskog på flyttefot

Stabæk-spissen har lagt ut huset for salg. Stockholm kan bli neste stopp.

Daniel Nannskog vurderer å forlate Stabæk etter sesongslutt. Til helgen har han visning på sin luksusvilla på Bekkestua - og hans neste bopel blir ikke nødvendigvis i Norge.

- Nei, det er riktig, bekrefter storscoreren.

- Overtakelsen på huset blir etter sesongen er over, og muligens flytter vi hjem til Stockholm da. Vi går i alle fall i de tanker.

Først og fremst er det private årsaker som gjør at Nannskog nå vurderer å flytte på seg.

- Min kone har stilt opp veldig for meg, og vi har hatt mange diskusjoner om dette i den siste tiden. Når hun har stilt opp så mye for meg, så er det også naturlig å gjøre noe tilbake.

Den sjokkerende meldingen kommer bare to dager etter at en annen spiller - Bjørnar Holmvik - annonserte at han gir seg etter inneværende sesong.

Stabæk er orientert
I Stockholm, hvor Nannskog tilbrakte to år i Djurgården på slutten av 90-tallet, har man også familie som kan hjelpe til med barna. Nannskog understreker sterkt at ingen ting er bestemt, og at han er inne i tenkeboksen for tiden. Men til tross for at kontrakten med Stabæk ikke går ut før etter neste sesong, tror han ikke det vil bli noe problem med Stabæk om han skulle velge å flytte østover.

- Nei, jeg kan aldri tenke meg at de vil sette seg på bakbeina.

- De vet godt hva jeg tenker for tiden, og med alt jeg har gjort for klubben så tror jeg ikke noen eventuell overgang skal bli noe problem.

Fullt fokus på Stabæk
Men før noen endelig beslutning tas, er Nannskog veldig klar på hvor tankene er nå.

- Dette handler ikke om noen måltørke eller andre ting.

- Jeg er fullt fokusert på Stabæk i de neste månedene, det kan jeg garantere, sier Nannskog til Nettavisen.

PS. I slutten av forrige overgangsvindu fikk Nannskog et meget lukrativt tilbud fra Russland. Svensken presiserer at det ikke kom noen tilbud denne gangen, og at han heller ikke har vært i kontakt med noen Stockholms-lag om en mulig overgang etter sesongslutt.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken