RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nannskog ute resten av sesongen

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Sist oppdatert:
Krisen i Stabæk blir stadig verre.

Daniel Nannskog har slit uvanlig mye med skader denne sesongen, og nå bekrefter Stabæks fysioterapeut Tor Østhagen at den rutinerte måltyven er ute for resten av sesongen.

- Operasjon kan jeg i hvert fall bekrefte at det ikke blir. Men Daniel blir ute av spill i 3 til 6 måneder, sier Østhagen til TV 2.

MR-undersøkelsen viste det som allerede var fryktet, et avrevet muskelfeste i lårmuskelen. Spissen har kontrakt med Stabæk ut 2011-sesongen, men skade kan bety karriereslutt.

- Nå blir det først ti dager hvor beinet hans må være helt i ro, og så starter vi med konservativ opptrening etter det. Vi må altså rehabilitere skaden, og så får vi se, sier Østhagen.

Nannskog sa onsdag til Nettavisen at han ikke ønsker å gamble med framtiden, og at han har begynt å tenke på konsekvensene av hva denne skaden kan medføre.

- Hvis det er fare for at jeg ikke kan spille fotball eller leke med barna mine på normalt vis, så er valget enkelt, sa 36-åringen og siktet til at han da ville legge støvlene på hylla.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere