RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX

Nannskog vrakes i Sverige

Sist oppdatert:
Ingen tippeligaspillere i troppen mot Portugal.

Sverige spiller VM-kvalifisering mot Portugal 28. mars, men landslagssjef Lars Lagerbäck fant heller ikke denne gang plass til Daniel Nannskog i den svenske troppen.

Stabæk-spilleren har dominert i Tippeligaen i flere sesonger på rad, men fikk ikke muligheten på det svenske landslaget før denne vinteren. Da takket han for tilliten med å score i nabolandets kamp mot USA, i tillegg til en god kamp mot Mexico. Men mot Portugal er svensken utelatt.

Ingen av Nannskogs svenske tippeligakolleger er tatt ut til kvalifiseringskampen. Tidligere Lyn-keeper Eddie Gustafsson er imidlertid med, i tillegg til at hans erstatter i Lyn-målet, Johan Dahlin, er med i U-21-troppen som møter Finland og Belgia til treningskamper. Det er også Rosenborg-backen Mikael Lustig.

Gustaffson, som nå spiller i østerrikske Salzburg, mener at vrakingen av Nannskog ikke betyr at han er noen dårlig fotballspiller.

– Det er helt utrolig at så mange gode spisser er fra Sverige. Det er nok ikke lett for landslagssjefen å ta ut de beste, sier keeperen til aftenposten.no.

– Jeg tror ikke Daniel ble utelatt fordi han ikke holder mål. Han er en klassespiss, det vet alle, mener han.

Men om det mangler «norske» spillere i den svenske troppen, er det nok av andre utenlandsproffer som setter kursen mot Portugal i slutten av mars.

Faktisk hører bare fire av de 22 spillere i troppen til i den svenske serien.

Zlatan Ibrahimovic er derimot ikke med i troppen, ettersom Inter-spissen må sone karantene mot finalistene fra EM i 2004.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere