RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Napolis nye stjerne

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Dette er faktisk ikke tull.

Gökhan Inler er klar for Napoli. Midtbanespilleren har i lang tid blitt satt i forbindelse med klubben og mandag ble sveitseren presentert.

Det har ligget i kortene at en overgang til klubben fra Sør-Italia var på trappene for 27-åringen, men Napoli og Udinese har brukt langt tid på å bli enige om en overgangssum.

Ifølge Sky Sports skal Napoli ha betalt rundt 12 millioner euro for å hente sveitseren.

Med løvemaske
Til alt overmål møtte midtbanemannen opp til presentasjonen mandag ettermiddag i et noe uvanlig kostyme.

Inler hadde på seg en løvemaske og poserte sammen med klubbpresident Aurelio De Laurentiis, da han for første gang møtte klubbens supportere.

- Hei, alle sammen. Dette er Gökhan Inler. Napolis nye kriger. Ja, dere hørte riktig, jeg har signert for Napoli, skrev Inler på sin nettside mandag.

- Jeg er utrolig glad. Jeg gleder meg til å møte treneren, resten av staben og mine nye lagkamerater. Jeg vil gi alt, på alle treninger og i alle kamper, sier nysigneringen.

- Store drømmer
27 år gamle Inler har vært i Udinese siden 2007 og har tidligere vært innom klubber som Basel, Aarau og Zürich. Han har 45 landskamper for Sveits.

- Jeg har valgt Napoli for å vinne trofeer og fullbyrde drømmene mine. Jeg drømmer om å vinne «Scudetto'en», Champions League og den italienske cupen, sier Inler.

- Jeg vil takke Napoli-president De Laurentiis og min agent Dino Lamberti for at jeg nå er i Napoli. Klubben til Diego Maradona. Det er helt utrolig, fortsetter han.

Napoli gjorde det svært bra i Serie A forrige sesong og endte på tredjeplass, bak Milano-lagene AC Milan og Inter.

Fra før har klubben stjerner som Marek Hamisk, Edinson Cavani, Ezequiel Lavezzi og Christian Maggio i troppen, for å nevne noen.

Se presentasjonen av Inler i videovinduet under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere