Tottenham-spiller Luka Modric nærmer seg en avtale med en spansk klubb, melder Daily Mail.

Den engelske avisen har snakket med Modric-kamerat og landsmann Mate Bilic, og det er han som hevder å vite at dette er i ferd med å bli virkelighet.

- Jeg er god venn med Modric, og han ønsker å spille i Spania. Han elsker Premier League, men ønsker å spille i Spania. Han er veldig nær en avtale, sier Bilic ifølge Daily Mail.

Barca eller Real
Uttalelsene heller ytterligere mengder bensin over ryktebålet, som skal ha det til at både Barcelona og Real Madrid er ute etter den lille midtbaneeleganten.

Modric har vært en av Premier Leagues beste spillere de siste sesongene, og har lenge blitt koblet bort fra White Hart Lane.

Da Tottenham mistet Champions League-plassen til Chelsea på tampen av sesongen, var det mange eksperter som konkluderte med at dette vil føre til stjerneflukt fra den hvitkledde londonklubben. Modric har tidligere vært svært klar på at Champions League-spill er viktig for ham.

- Fotballspillere har en kort karriere og man vil oppnå sine personlige ambisjoner. Jeg vil vinne trofeer og spiller i Champions League hvert år. Tottenham vil alltid ha en plass i hjertet mitt, men erfaringene fra Champions League har fått meg til å vinne mer, har den kroatiske playmakeren uttalt.

Men billig blir han ikke.

Dyr
Spurs skal nemlig ha satt en prislapp på hele 50 millioner pund, eller 470 millioner norske kroner på Modric, skriver The Telegraph.

Hans nåværende kontrakt går ikke ut før i 2016, men mye tyder på at ting vil skje innen den tid.

Modric blir også rådet av landsmann Davor Suker til å komme seg vekk fra Tottenham så fort som mulig.

- Hvis han ikke signerer for Real Madrid, ender han opp i Manchester City eller Chelsea. Han må forlate Tottenham for å vinne troféer. Han er god nok til å spille for Real Madrid, og ville vært et perfekt valg for dem, sier Suker.