RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(scanpix)

Näslund vurderer å legge opp

Sist oppdatert:
I fjor ble han kåret til årets beste spiller i NHL av sine med- og motspillere. Denne sesongen har ikke vært like morsom for Markus Näslund. Nå vurderer han å legge opp.

Markus Näslund ble nummer to i poengligaen i NHL i fjor. Også denne sesongen har han plukket poeng forholdsvis jevnt og trutt - inntil Todd Bertuzzi ble suspendert for overfallet på Steve Moore.

- Jeg er utrolig utslitt, sier Näslund til Örnsköldsvik Allehanda.

- Det er ikke sikkert at jeg spiller flere sesonger - verken her eller hjemme i Sverige, legger han til.

Vancouvers kaptein har tidligere snakket om å reise tilbake og avslutte karrieren i Modo sammen med Peter Forsberg. Tidligere i vinter skrev Aftonbladet at Forsberg vil spille i Sverige neste sesong, noe Forsberg først avkreftet og senere nektet å kommentere.

- Jeg må bli ferdig med denne sesongen før jeg kan ta en beslutning om framtiden. Det føles som om familien må få sitt snart. Jeg kommer til å høre nøye på Lotta og mine barn, sier Näslund.

Markus Näslund og Vancouver Canucks var lenge regnet som en av de heteste kandidatene til å vinne Stanley Cup denne sesongen. Men etter suspensjonen av Todd Bertuzzi har laget slitt med å vinne kamper.

Näslund har bare scoret to mål på sine 19 siste kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere