Nasri: - De er ikke spesielle i det hele tatt

KAN DU HØRE MEG MOURINHO? Samir Nasri er ikke imponert over serielederne. FOTO: NTB scanpix

KAN DU HØRE MEG MOURINHO? Samir Nasri er ikke imponert over serielederne. FOTO: NTB scanpix Foto: Paul Ellis (Afp)

Samir Nasri fyrer opp stemingen inn mot sesongavslutningen.

13.02.15 09:26

Samir Nasri har sett seg lei på Jose Mourinhos stikk mot Manchester Citys pengebruk. Han sier at laget til «The Special One» ikke er spesielt i det hele tatt til Telegraph.

- For meg er de ikke spesielle i det hele tatt, og jeg tror de kommer til å gå på noen feilskjær. Vi har møtt dem to ganger, den ene gangen med ti mann og da var vi bedre enn dem. Deretter møttes vi på Stamford Bridge og da var vi også bedre enn dem, sier Nasri.

For ordens skyld, begge kampene endte 1-1.

Det er ikke en ukjent taktikk fra Mourinho å komme med verbale utspill mot rivalene. Samir Nasri er heller ikke ukjent for å si hva han mener i media.

Denne gangen er det Manchester Citys brudd på de finansielle fair play-reglene som har fått Mourinho til å slenge med leppa mot serielder Manchester City.

Sist måned hintet Mourinho til at City spilte under andre regler etter å ha hentet Swansea-spissen Wilfried Bony til klubben for 26 millioner pund.

Nasri mener Chelsea baserer spillet sitt i for stor grad på at Diego Costa skal levere på topp.

- Jeg er stor fan av Mourinho, men jeg er ikke imponert over laget hans i det hele tatt. Når jeg ser kampene deres, så synes jeg ikke de er fantastiske. De er fysisk sterke og har en god spiss, sier Nasri med Costa i tankene.

- Vi må bare levere og se hva som skjer. Dette seriemesterskapet vil ikke bli avgjort før på slutten av sesongen - ingen vinner serien ti kamper før siste kamp, fortsetter han.

Manchester City-trener, Manuel Pellegrini, har nektet å bli med på munnhuggeriet Mourinho og Nasri har lagt opp til.

- Sesongen er lang. De har har fortsatt Champions League og er i finalen i ligacupen, så de har mange kamper å spille, sier Pellegrini uten å tråkke noen på tærne.

- De vant i siste minutt mot Everton, så kanskje de spiller uavgjort neste gang. For to måneder siden var vi åtte poeng bak Chelsea, da kom vi tilbake og lå jevnt med dem. Nå er vi sju poeng bak, men jeg kommer ikke til å lage en stor sak ut av det. Vi må bare prøve å vinne så mange kamper som mulig, sier Pellegrini videre.

Chelsea leder, som Pellegrini sier, serien med sju poeng foran Manchester City. Premier League har pause på grunn av FA-cupen denne helgen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.