Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nasri tilbake i Premier League med West Ham

Samir Nasri i aksjon i en landskamp mot Norge. Den omstridte franskmannen er tilbake i Premier League etter å ha signert for West Ham. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
Samir Nasri i aksjon i en landskamp mot Norge. Den omstridte franskmannen er tilbake i Premier League etter å ha signert for West Ham. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)
Tidligere Arsenal- og West Ham-spiller Samir Nasri er tilbake i fotballen og Premier League etter sonet dopingstraff. Han har signert for West Ham.

Den franske tidligere landslagsspilleren gjenforenes med Manuel Pellegrini, som var hans manager i Manchester City flere av sesongene han tilbrakte der.

31-åringen har ved årsskiftet sonet ferdig dopingstraffen på 18 måneder han ble ilagt for å ha fått intravenøs behandling i strid med WADA-reglene. Det var da han spilte for Sevilla i Spania. Forseelsen skjedde i desember 2016, men han ble utestengt først i februar 2018, da han spilte for tyrkiske Antalyaspor.

Nasri har fått kontrakt med West Ham for resten av sesongen, med mulighet for forlengelse.

– Å komme tilbake til verdens mest konkurransesterke liga, med et lag fullt av ambisjon og en manager jeg kjenner, er veldig spennende for meg, sier Nasri.

Dopingstraffen hans var først på seks måneder, men UEFA utvidet det til 18 etter en anke fra FIFA. Heldigvis for Nasri ble straffen regnet fra sommeren 2017.

– Dette er en spiller jeg kjenner godt fra vår tid sammen i Manchester City, og jeg er glad for å skulle arbeide med ham igjen, sier Pellegrini.

– Han har jobbet veldig hardt her de siste ukene for å bygge form og kondisjon etter lang tid uten kamp, og han er veldig oppsatt på å komme tilbake til sitt beste nivå.

Nasri spilte 41 landskamper for Frankrike, men trakk seg fra videre landslagsspill da han i 2014 ble utelatt fra VM-troppen.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!