Gå til sidens hovedinnhold

Nattklubb-krangel før fotballdrapet

Limousinen til NFL-stjernen Darrent Williams ble pepret av minst 14 skudd.

USA er rystet etter drapet på Denver Broncos-spilleren Darrent Williams natt til mandag. 24-åringen var på vei fra nattklubben 1037 Broadway i Denver da en bil kjørte opp på siden av limousinen han satt i.

En person i bilen pepret limousinen med minst 14 skudd. Ifølge Williams’ lagkamerat Tatum Bell ble Williams truffet i hals- eller nakkeregionen. 24-åringen ble erklært død på et sykehus i Denver klokken 02.30 – om lag en halvtime etter skyteepisoden. To andre personer som ble truffet av kuleregnet, skal være utenfor livsfare.

Ifølge polititalsmann Sonny Jackson var det en krangel mellom Williams og hans venner og en annen gjeng på nattklubben tidligere på kvelden.

- Vi vet ikke om sammenstøtet hadde noe med skytingen å gjøre, men vi holder alle muligheter åpne. Det er en av flere teorier, sa Jackson på en pressekonferanse.

Politiet vet ikke om det ble skutt tilbake fra limousinen.

Drapet skjedde natten etter at Denver Broncos tapte 23-26 for San Francisco 49ers og mistet sjansen til å gå til sluttspillet i NFL denne sesongen. Williams var en av sitt lags beste spillere i kampen.