RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Scott Brooks får ikke fortsette som trener for Oklahoma City Thunder etter sju sesonger i den amerikanske basketballklubben.
Scott Brooks får ikke fortsette som trener for Oklahoma City Thunder etter sju sesonger i den amerikanske basketballklubben. Foto: Lm Otero (Ap)

NBA: Brooks ferdig som Thunder-trener

Scott Brooks får ikke fortsette som trener for Oklahoma City Thunder etter sju sesonger i den amerikanske basketballklubben.

Det offentliggjorde NBA-laget selv onsdag. I løpet av årene i Thunder noterte Brooks 338 seirer og 207 tap. I 2009/10-sesongen ble han kåret til årets trener.

– Dette var en utrolig vanskelig avgjørelse. Scott har hjulpet å etablere Thunders identitet og har gjort seg fortjent til en plass i klubbens historiebøker, sa klubbdirektør Sam Presti.

Oklahoma City gikk glipp av sluttspillet i siste serierunde. Dermed ble årets sesong den første siden 2008/09 hvor laget ikke er blant klubbene som kjemper om NBA-trofeet.

Thunder gikk gjennom sesongen med 45 seirer og 37 tap. Superstjernen Kevin Durant måtte se brorparten av sesongen fra tribunen på grunn av skader.

Også Russell Westbrook og Serge Ibaka måtte gjennom skadeperioder. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere