RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NBA-spiller: – Politiet brakk beinet mitt

Thabo Sefolosha i aksjon for Atlanta Hawks før beinbruddet han pådro seg da han ble pågrepet av politiet.
Thabo Sefolosha i aksjon for Atlanta Hawks før beinbruddet han pådro seg da han ble pågrepet av politiet. Foto: Tim Fuller (Reuters)
NBA-spilleren Thabo Sefolosha fra Atlanta Hawks gir New York-politiet skylden for beinbruddet som setter ham utenfor sluttspillet.

Den sveitsiske Hawks-spilleren snakket tirsdag offentlig om hendelsen som inntraff da han forrige uke havnet i krangel med politifolk utenfor en nattklubb i New York og ble pågrepet.

- Jeg håper dere forstår at min advokat har sagt at jeg ikke kan uttale meg om detaljer. Det vil komme fram i retten. Jeg vil bare si at jeg har store smerter, at jeg har lidd en betydelig skade og at den ble forårsaket av politiet, sa Sefolosha.

Han har brudd i leggbeinet og en båndskade i høyre bein. Sefolosha skal opereres denne uken, og Hawks må greie seg uten ham i sluttspillet.

Sefolosha og hans makedonske klubbkamerat Pero Antic ble pågrepet av politiet som mente at de hindret dem i arbeidet med å sikre åstedet etter at Indiana Pacers-spiller Chris Copeland og to andre ble knivstukket.

30-årige Sefolosha er en nyttig reserve i Hawks-laget som er toppseedet i Eastern Conference i sluttspillet. Han er en iherdig forsvarsspiller og noterte snitt på 5,3 poeng og 4,3 returer denne sesongen.

- Jeg er ekstremt skuffet over at jeg ikke kan hjelpe lagkameratene i sluttspillet og ber om unnskyldning for denne distraksjonen, sa han.

Både NBAs spillerforening og basketballseriens ledelse vil ha fakta om hva som skjedde da Sefolosha ble skadd, og spesialenheten for politisaker i New York-politiet skal ha kontaktet Sefoloshas advokat for å få hans versjon av hendelsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere