*Nettavisen* Sport.

NBA-stjerner i heftig krangel

Foto: AP/Scanpix

Kobe Bryant krangler ikke bare i rettsapparatet for tiden. Nå har han også satt i gang en heftig krangel med lagkameraten Shaquille O'Neal i Los Angeles Lakers.

Kobe Bryant og Shaquille O'Neal har sammen sørget for tre NBA-mesterskap til Lakers, men denne sesongen starter de med intern krangling. Bryant er anklaget for voldtekt, og har i tillegg slitt med skader i både skulder og kne denne høsten.

Shaquille O'Neal er ifølge AFP ikke imponert over Bryants spill i oppkjøringen.

- Trenger ikke råd
Etter en treningskamp kommenterte O'Neal skuddene til Bryant, og sa blant annet at Bryant burde sentre ballen i stedet for å skyte så mye, inntil han finner formen igjen. Den kommentaren likte ikke Bryant.

- Jeg trenger definitivt ikke råd om hvordan jeg skal spille. Jeg vet hvordan jeg skal spille guard, sa Bryant søndag.

O'Neal ga seg imidlertid ikke, og kontret med at Bryant burde skifte klubb hvis han ikke ville ta imot råd. Lakers er min klubb, mener Shaq Attack.

- Hvis han ikke liker det, får han stikke. Vi har lyst til å gjøre tingene riktig i starten på den nye sesongen. Så lenge dette er mitt lag, sier jeg hva jeg mener, kontret Shaq med.

- Mitt skip

En ubeskjeden påstand med tanke på alle stjernene Lakers har i laget. Denne sesongen er California-laget også forsterket med Karl Malone og Gary Payton.

- Ja, det er mitt lag. Dere andre gir det kanskje til ham, som dere har gitt ham alt annet i hele hans liv. Men dette er mitt skip. Og hvis ting ikke er som de skal, kommer jeg til å gjøre noe med det.

- Bare spør Karl og Gary hvorfor de ville komme hit. Én mann - ikke to. Én.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.