RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nødhjelp til Bodø/Glimt

Foto: Anders Vanderloock/SCANPIX
0-4, 0-4, 0-4, 0-3 og så endelig poeng. Takket være en gammel venn.

BODØ/GLIMT - LILLESTRØM 1-1: Få - om noen - lag i Tippeligaen har lignet mer på et nedrykkslag enn Bodø/Glimt den siste tiden. Tre strake 0-4-tap i serien ble fulgt opp med 0-3 for adeccoligalaget Alta i cupen, før Lillestrøm søndag kom på besøk.

Ikke noe godt utgangspunkt. Og verre ble det av at trener Kåre Ingebrigtsen måtte se kampen fra tribuneplass, på grunn av karantene.

Snytt for straffespark
Det var på en måte som forventet da Bjørn Helge Riise banket inn 1-0 for Lillestrøm bare 20 minutter ut i dysten på Aspmyra.

Lillestrøm kunne, og burde nok, dessuten ha fått et straffespark da Nosa Emmanuel Igiebor ble sparket ned i Glimt-feltet i første omgang, selv om Lillestrøm-spissen falt utrolig lett.

Men så kom en hjelpende nikk fra Karim Essediri, den tidligere Glimt-spilleren som fikk starte for Lillestrøm for tredje gang denne sesongen. Essediri skulle sende ballen tilbake til LSKs keeper Otto Fredrikson, men headingen ble så løs at Qwakeye Oduro snappet ballen og spilte fram til unge Daniel Stenslands utligningsmål.

- Personlig feil, konstaterte Henning Bergs assistent Petter Belsvik i pausen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Ekstremt viktig poeng
I Glimt-leiren gledet man seg stort over at det endelig ble både mål og poeng.

- Vi er veldig fornøyd med gutta i dag. De gjør en kjempeinnsats i dag. Vi kunne ha vunnet kampen, men vi kunne ha endt opp med null poeng, sa Glimts hovedtrener for dagen, Bent Inge Johnsen, til TV 2 Sporten.

- Det var ekstremt viktig for oss å få poeng i dag, etter null poeng og 0-15 i baklengsmål på de fire siste kampene, la han til.

Henning Berg irriterte seg over straffesparket som aldri kom.

- Vi har spilt mange bortekamper og ikke fått en straffe ennå, men sånn er det. Dommerne får ikke med seg alt, de heller. Vi mener at vi kunne ha vunnet dette, selv om Bodø/Glimt også hadde sine sjanser, sa Henning Berg.

Bodø/Glimt ligger på 15.-plass av 16 lag i Tippeligaen etter 14 serierunder, mens Lillestrøm er på 11.-plass.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere