Det var i FA-cupkampen mot Morecambe at midtbanespilleren Tanguy Ndobleme hisset på seg Tottenhams supportere da han ble tatt av banen.

Franskmannen skulle bytte med Oliver Skipp og gikk sakte av banen. Deretter gikk han rett i garderoben, framfor å sette seg på benken med de andre spillerne.

Mot slutten av kampen dukket han opp igjen på benken, men ifølge Football.London skal oppførselen ha blitt tatt svært dårlig imot av londonklubbens fans.

Conte har tatt affære

Det ser heller ikke ut til at manager Antonio Conte er spesielt imponert over midtbanespilleren. Football.London skriver nemlig at profilen nå må trene alene og at han ikke har vært involvert i førstelagstreninger med de andre.

LES OGSÅ: Evra forteller hvorfor han holdt den rystende hendelsen skjult for politiet i en årrekke: - Følte meg som en feiging

Han har kommet ut på treningsfeltet med lagkameratene, men ikke deltatt i det taktiske eller spillsekvenser. I stedet har han kjørt et eget opplegg.

Et medlem av Tottenhams medisinske team har jobbet sammen med ham, men det skal ikke være snakk om at han må trene alene på grunn av en skade.

Football.London hevder at Conte, sammen med ledelsen i Tottenham, skal ha tatt en avgjørelse om at spilleren ikke får delta på de vanlige treningene.

Han var heller ikke i troppen til ligacupsemifinalen mot Chelsea denne uken, en kamp der Spurs tapte 0-1 for de blå og røk ut med 0-3 sammenlagt over to kamper.

- Det var en teknisk avgjørelse, men før jeg tok den avgjørelsen forhørte jeg meg med klubben. Jeg tar ikke beslutninger uten å snakke med klubben, sier Conte.

LES OGSÅ: Ronaldo med klar beskjed om Uniteds situasjon: - Jeg aksepterer det ikke

- Det er praksis i klubben og jeg følger den praksisen, sier han videre.

Blir koblet bort

Nodombele har blitt koblet bort fra Tottenham den siste tiden og Juventus er blant klubbene som har blitt nevnt som neste stopp for midtbanespilleren.

Conte ønsker imidlertid ikke å snakke om en mulig overgang.

- Akkurat nå er Ndombele Tottenham-spiller. På grunn av dette, må dere (journalistene) også betrakte ham som en Tottenham-spiller, sier Conte.

LES OGSÅ: Ekspertene om Solskjærs etterfølger: - Han sliter med mange av de samme problemene

Londonklubben gaflet ut rundt 60 millioner pund for å sikre seg franskmannen og det var store forhåpninger til ham, etter at han hadde imponert for Lyon.

Oppholdet i Tottenham har imidlertid ikke blitt som ventet for midtbanemannen, som aldri helt har etablert seg som et førstevalg i klubben.

LES OGSÅ: Har bitt seg merke i en endring hos Conte. Advarer Tottenham: - Man ser det i intervjuene

Spurs har også slitt med å få solgt Ndombele, siden han selv har ambisjoner om å spille for en toppklubb og slik sett begrenser mulighetene for et salg.

Franskmannen kom til Tottenham i 2019 og har så langt spilt 91 kamper for klubben. Han har totalt bidratt med ti scoringer og ni assists i denne perioden.