RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge/SCANPIX

«Nduret» inn til tredjeplass

God sesongdebut for Jaysuma Ndure.

Sprinteren Jaysuma Ndure sesongdebuterte under et stevne i Hellas lørdag, og løp inn til en fin tredjeplass på 200 meter. Ndure gikk i mål på tiden 20,67.

Nordmannen ble bare slått av svenske Johann Wissmann og britiske Dwain Chambers.

- Tiden er veldig bra i forhold til at det er tidlig i sesongen. Det er bra at det er nytt stevne allerede neste helg. Så får vi håpe at tidene blir bedre og bedre utover sommeren, sier trener Benjamin Jensen til TV 2.

Stevnet Jensen sikter til går av stabelen i amerikanske Oregon neste helg. Sesongens store mål for Ndure er VM i august. Da håper sprinteren å få revansje, etter et skuffende OL i 2008.

LES OGSÅ: - Spiste pizza i to måneder

Mangekjemper Ida Marcussen var også i aksjon lørdag. Under et stevne i Østerrike sanket hun 3241 poeng lørdag. Hun konkurrerte i 100 meter hekk, høyde, kule, og 200 meter sprint.

Søndag avsluttes konkurransen med lengde, spyd og 800 meter. Før siste dag er Marcussen nummer 18 på resultatlisten. Ukrainske Ljudmila Josypenko leder med 3849 poeng.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere