OSLO: Hjemmekampen mot bunnlaget Ålgård var kampen Lyn ikke kunne tape Men det gjorde laget, etter at bortelaget avgjorde med et straffespark på overtid.

Lyn har dermed bare ett poeng ned til Stord under streken, og lørdag reiser Lyn til nettopp Stord for å spille bortekamp. Her må Lyn ha poeng, ellers vil laget ligge under streken før siste serierunde.

– Det er en matchball, og så har vi Florø hjemme i siste runde. Det er mye å spille om, men akkurat nå er det som det er, sa Lyn-trener Jonas Rygg etter kampen.

Han hadde sett laget sitt skapte mange sjanser mot Ålgård, flere av dem riktig store også. Men Lyn-spillerne var ikke gode nok foran mål.

Det straffet seg i hjemmekampen mot Vard Haugesund for en måned siden, da bortelaget scoret på overtid, Og jammen skulle historien gjenta seg.

Keeper Tarjei Omenås felte en Ålgård-angriper, og Kristian Krastev satte inn vinnermålet. Dermed tapte Lyn en kamp på overtid for tredje gang på de fem siste kampene.

– Sånne ting som dette er ikke enkelt. Det er tungt for spillerne nå. Men vi må bare møte opp på trening, analysere det vi har gjort og nullstille til neste kamp, sier Jonas Rygg.

Se høydepunktene og hele intervjuet med Lyn-treneren i videovinduet øverst i saken!

Se tabellen i 2. divisjon avdeling 3