Nedtur for Real

Foto: AFP/Scanpix

Verken Cristiano Ronaldo eller noen av de andre Real-stjernene fant veien til nettmaskene mot Levante.

25.09.10 22:46

LEVANTE - REAL MADRID 0-0:

José Mourinho har ikke fått noen drømmestart som sjef i Real Madrid.

Portugiserens stjernespekkede mannskap scoret vanvittige 102 mål i serien sist sesong, men har fått en adskillig tregere start under Mourinhos ledelse.

2,7 mål i snitt per kamp har blitt til 1,2 mål i snitt, etter seks mål på fem kamper i La Liga. Ikke akkurat imponerende for et lag spekket med verdensstjerner.

Lørdag ventet Levante på bortebane, men da måtte Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater gå målløse av banen for andre gang denne sesongen.

Kanskje er det likevel et snev av håp i den ikke altfor overbevisende starten. Mourinhos forrige klubb, Inter, var heller ikke kjent for å gjøre så mye mer enn det ytterst nødvendige for å få med seg poeng. De endte altså opp som trippelmestere sist sesong.

Og selv om Real Madrid imponerte stort til tider sist sesong, endte storklubben opp uten et eneste trofé. Da spørs det om publikum i Madrid heller vil ha titler, enn blendende offensiv fotball.

Lørdagens uavgjortresultat gjør at Valencia topper tabellen to poeng foran Real Madrid. Barcelona spiller senere lørdag, og kan med seier mot Athletic Bilbao gå forbi Real Madrid.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Real Madrid

Mest lest på Sport

Annonsebilag