Gå til sidens hovedinnhold

Nedtur på nedtur for Annette

Annette Obrestad røk ut før pengepremiene i Aruba. Og fikk en ny nedtur i Baden.

Det har vært travle dager for Annette Obrestad etter at hun vant World Series of Poker i London og ble tidenes yngste verdensmester.

Droppet EM
En rekke seiersintervjuer ble etterfulgt av en ny runde med spillegalskapdiskusjoner i norsk presse.

Denne uka satte hun seg endelig ned ved pokerbordet igjen.

Obrestad droppet europamesterskapet i London og reiste i stedet til Karibien og Aruba for å delta i UltimateBets store turnering sammen med 547 andre spillere.

Den 19 år gamle Sandnes-jenta holdt stand lenge, men røk ut før det ble snakk om pengepremier. Dermed ble Lasse Ubostad beste nordmann i denne turneringen med sin 30. plass.

Travis Rice fra USA vant turneringen, og fikk om lag 4,5 millioner kroner for seieren.

Rett til ny turnering
Det fristet sikkert å bli igjen på Aruba og slappe av i solen, men Annette valgte likevel å reise til Østerrike for å delta i European Poker Tour i Baden, som startet søndag kveld.

Heller ikke her ble det noen suksess for Norges nye pokerstjerne.

Turneringen startet klokken 18.00, og det tok ikke mer enn tre timers tid før 19-åringen røk ut. Heldigvis er det ikke lenge til neste sjanse: World Poker Tour Barcelona starter allerede på torsdag.

Det er rundt 10 nordmenn med i EPT Baden, inkludert meritterte Thor Hansen og Nettavisens pokerblogger og tidligere EPT-mester Andreas Høivold. Nettavisen vil som vanlig følge European Poker Tour tett.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett