Liverpool kjemper om tittelen. Manchester United kjemper om å spille i Champions League neste sesong.

Ingen av lagene har råd til å tape tirsdagens kamp - som kan avgjøre sesongen for begge lag.

Manchester United har alvorlige skadeproblemer inn mot kampen. Ralf Rangnick bekreftet på sin pressekonferanse at kvintetten Raphael Varane, Fred, Scott McTominay, Luka Shaw og Edinson Cavani alle er ute til storoppgjøret.

LES OGSÅ: Glimt holdt lekestue mot Vålerenga: - Det er fotballkunst

Liverpool, på motsatt side, er i medvind om dagen. Klubben har gått ubeseiret ut av sine siste 20 Premier League-kamper, og har en skadefri tropp.

- Ingen United-spillere ville startet for Liverpool

Gary Neville sammenlignet Manchester Uniteds spillerstall med Jürgen Klopp og Pep Guardiolas mannskap i sin podcast "The Gary Neville Podcast". Han var full av lovord om klubbene som kjemper om ligatittelen.

- Når jeg ser på Manchester City og Liverpool, så har de ydmyke spillere. Det er ingen oppblåste egoer. De forstår rollene sine, og setter laget først, uttalte Neville.

LES OGSÅ: Deler tragisk beskjed: Cristiano Ronaldo og kjæresten mistet en sønn

Neville mener at sin tidligere klubb kan lære mye av adferden til City- og Liverpoolspillerne.

- Det er ikke en eneste Manchester United-spiller som kommer inn i de lagene. Ikke én. Så hvorfor skal de da ha et oppblåst ego, hvorfor skal de ikke jobbe hardt og kjempe for livet sitt. Jeg ser ingenting av det lenger, raste Neville.

- Det blir intenst

Til tross for at det er ekstremt mye som står på spill gleder Klopp seg til rival-oppgjøret.

- Når de setter opp terminlisten er dette alltid kampen jeg ser etter først, uttalte Klopp på sin pressekonferanse før kampen, og legger til:

- Denne gangen er det en ekstremt viktig kamp igjen for begge lag. Det forteller alt. Begge lagene har noe å kjempe for.

LES OGSÅ: Rekdal freser etter kampen: - Veldig irriterende

Klopp presiserer at kampene mot United ikke er som vanlige kamper, og forteller at spillerne hans har vært nødt til å lære seg hvordan de skal takle denne type kamper. Han forventer at tirsdagens kamp vil bli minst like intens som de tidligere oppgjørene.

- Manchester United-laget vi vil møte kommer til å gå for det. De ønsker å komme til Champions League. Det vil bli 90 intense minutter, og vi må sørge for at de ikke stjeler poengene våre, uttalte Klopp:

Ikke bekymret for Salahs form

Mohammed Salah startet sesongen i glimrende form, og hadde scoret 23 mål på sine 27 første kamper denne sesongen. Etter at han kom tilbake fra Afrikamesterskapet har han ikke virket like skarp, og står med «bare» fem mål på de 15 kampene har har spilt siden han kom tilbake.

Jürgen Klopp tar Salahs manglende form med knusende ro.

- Den perioden han går gjennom er helt normal. Vi har snakket om de fysiske kravene tidligere. Jeg likte måten han spilte mot City, det er kun et spørsmål om tid før han begynner å score igjen, uttalte Klopp.

LES OGSÅ: Molde-treneren følte seg snytt etter omdiskutert dommeravgjørelse: - Soleklar straffe

I motsetning til Salah så har Sadio Mané økt målproduksjonen sin siden han kom tilbake fra Afrikamesterskapet. Siden den gang har Luis Diaz kommet til klubben, uten at Klopp tror det har noen sammenheng.

- Jeg har kjent Sadio i seks år, og så lenge jeg har kjent han så har han aldri trengt konkurranse for å prestere sitt ytterste. Så jeg tror ikke at Luis' ankomst har påvirket han, men å spille sentralt i angrepet passer han bra, avslutter Klopp.