RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nei fra Semb, Nordlie og Høgmo

Sist oppdatert:
Molde sliter med å finne en erstatter for Reidar Vågnes.

Ifølge kilder Romsdals Budstikke har vært i kontakt med, har Molde vært i kontakt både med Nils Johan Semb og Per Mathias Høgmo. Begge skal ha vist interesse for jobben før de sa nei.

I tillegg har Molde kontaktet Start angående Tom Nordlie.

- Jeg fikk en telefon fra Molde der de forhørte seg om Toms kontraktsituasjon i Start. Jeg ga beskjed om at han er under kontrakt og at vi har innledet samtaler om forlengelse. Det aksepterte representanten fra Molde, og det var ikke mer å snakke om, sier Erik Solér til Fædrelandsvennen.

Vågnes har gitt klubbledelsen beskjed om at han er sykmeldt, og han ikke vil stikke kjepper i hjulene for klubben om de prøver å skaffe seg ny trener. I går kom den første offisielle henvendelsen, på Tom Nordlie. Benny Lennartsson har også vært nevnt som en kandidat.

Nordlies kontrakt med Start går ut 1. desember, men han avviser at noen overgang en måned før seriestart, er aktuelt.

- Jeg synes det er moro at folk setter pris på den jobben jeg gjør i Start. Men jeg er under kontrakt og har det bra her jeg er. Jeg har ingen planer om å forlate Start nå, sier Nordlie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere