RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nei til ekstrakamp

Foto: REUTERS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Det britiske fotballforbundet setter foten ned for planene om en interkontinental 39. serierunde i Premier League. Fifa gjør trolig det samme.

Forslaget om en interkontinental 39. serierunde i den engelske Premier League ble blankt avvist på et styremøte i det engelske fotballforbundet (FA) torsdag ettermiddag. Styreleder i FA, Lord Triesman var klokkeklar i sin bedømmelse.

- Hele denne prosessen trenger nytenkning og noen må svare på de spørsmålene jeg har stilt, sier Triesman til BBC.

- Vi har ikke det jeg velger å kalle en akseptabel plan foran oss, understreker han.

Han ønsker nå at de klubbene i Premier League som har tatt initiativet til forslaget vil komme tilbake, dersom de har mer konkrete planer.

Ideen var at lagene i Premier League, ved loddtrekning skulle møte hverandre i en ekstra serierunde, den 39 ende. Disse kampene skulle spilles på forskjellige kontinenter. Forslaget har møtt sterk motbør fra mange hold.

Men Triesman har uansett gått med på å reise til Zürich med delegater for Premier League den 28. februar. Her vil han diskutere saken med Fifa-president Sepp Blatter, men det er ventet at også Blatter vil være negativ til ekstrakampen, før initiativtakerne har dokumentert prøveordningen bedre.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere