Nei til Saxo Bank, Astana og Katjusja

KUN TIL BRUK PÅ PROCYCLING.NO

KUN TIL BRUK PÅ PROCYCLING.NO Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Denis Mensjov vil sykle Giro d'Italia for Geox-TMC.

02.02.11 13:45

Det fristes med seddelbunker.

Team Saxo Bank, Team Movistar, Team Astana og Team Katjusja skal alle være interessert i signaturen til sammenlagtrytter Denis Mensjov.

Det skriver cyclingnews.com.

To sjokk
Problemet er er bare at russeren har gitt sitt ord. Han har skrevet under en toårig avtale med Geox-TMC, og ønsker å ære den.

Geox-laget ble rystet til grunnvollene da ProTeam-lisensen uteble i starten av desember.

Her finner du Facebook-siden vår!

Det neste sjokket var nei fra Tour de France-arrangøren ASO.

Fremdeles eksisterer det et håp om å bli funnet verdig en plass i Giro d'Italia. Inntil videre varsler i hvert fall 32-åringens agent at russeren blir værende.

- Denis er fornøyd med å være der han er nå. Han har kommet seg over det faktum at Tour de France-muligheten glapp. I stedet fokuserer han på Giro d'Italia og Vuelta a España. Han sikter mot sammenlagtseieren i begge rittene, sier Raimondo Scimone ifølge cyclingnews.com.

Klausul kan åpne for lagbytte
Som ProConti-lag er Mensjovs menn avhengig av frikort for å delta der. Laget fester sin lit til at den italienske skoprodusenten Geox hjelper dem over første hinder, og at Carlos Sastres plass på laget vil åpne veien for Spania rundt.

Den tidligere Rabobank-rytteren har like fullt en åpning i kontrakten sin for å forlate Geox. Det offisielle årsaken blir imidlertid ikke eventuelle nei fra RCS Sport eller Unipublic, men fordi laget havnet på utsiden av ProTeam-ordningen.

Diskuter banesykling, terrengsykling, landeveissykling og ellers alt som har med sykling å gjøre i vårt nye diskusjonsforum!

HTML EMBED

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.