RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Odd Andersen (AFP/Scanpix)

Nekter å forlate Chelsea

- Jeg nekter å reise, det spiller ingen rolle om Chelsea tar kontakt med 20 spisser. Jeg kom til London for å lykkes, og det skal jeg gjøre, sier Hernan Crespo.

Chelsea skal visstnok være interessert i å hente David Trezeguet fra Juventus til London, og i et forsøk på å få til en avtale vil de tilby Hernan Crespo (28) i bytte.

Men Crespo er altså ikke interessert.

- Spekulasjonene om alle spissene som kanskje kommer til Chelsea, plager meg ikke. Jeg føler at Claudio Ranieri har tillit til meg, og vil ikke skuffe ham, sier Crespo ifølge BBC.

Også Ronaldo blir linket til Roman Abramovitsjs klubb, som for øvrig skal ha lagt inn et bud på Roma-stopperen Walter Samuel. Engelsk presse spekulerer i om Crespo og Adrian Mutu (25) forsvinner før neste sesong starter. De to kostet til sammen 32,6 millioner pund (cirka 385 millioner kroner).

Mutu har scoret seks ligamål på 21 kamper fra start, og kan ikke sies å ha innfridd forventningene helt. Crespos statistikk er glimrende, derimot: 10 ligamål på 13 kamper fra start.

Til sammenligning har Jimmy-Floyd Hasselbaink (32) 13 ligamål på 22 starter og Eidur Gudjohnsen (25) seks ligamål på 15 starter.

TV 2 Nettavisens toppscorer-statistikk i Premier League .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere